LASTİK İŞ
ismail

SEDAŞTAN KOCAELİ ÇIKARMASI

Eğitim 16.02.2021 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SEDAŞTAN KOCAELİ ÇIKARMASI

SEDAŞ, önceki akşam Kocaeli’ne çıkarma yaptı. Ekipler, şiddetli kar yağışı nedeniyle şehrin yüksek kesimlerinde meydana gelen arızalara gece boyunca müdahale etti.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz da operasyonları sahada takip etti. Hafta sonundan bu yana devam eden kar yağışına, kuvvetli fırtına da eklendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaelileri olumsuz hava koşullarına karşı uyarırken, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) acil önlem planını uygulamaya devam ediyor. Operasyon kapasitesi artırılan ekipler, kentin yüksek bölgelerindeki çalışmaları yoğunlaştırdı. Araç yolunun kapandığı yerlere ulaşımda büyük zorluk yaşanırken; bu noktalara yürüyerek ulaşan ekipler kesintisiz enerji için durmaksızın çalışıyorlar. Yöneticiler çalışmaları yerinden takip etti Dün akşam şiddeti artan kar yağışı ve fırtına nedeniyle, Kandıra ve Kaynarca ilçelerindeki enerji hatlarında arıza yaşandı. Toplamda 20 kişilik SEDAŞ ekibinin tüm gece görev başında olduğu onarım çalışmalarına, yönetim kademesi de eşlik etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, bölgeye giderek sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Odyakmaz, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak’tan son durum hakkında bilgi aldı. Kocaeli genelinde tam kapasiteyle çalışmalara devam eden SEDAŞ ekipleri, enerji sürekliliği için 7/24 sahada olacak.
SEDAŞ, önceki akşam Kocaeli’ne çıkarma yaptı. Ekipler, şiddetli kar yağışı nedeniyle şehrin yüksek kesimlerinde meydana gelen arızalara gece boyunca müdahale etti.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz da operasyonları sahada takip etti.

Hafta sonundan bu yana devam eden kar yağışına, kuvvetli fırtına da eklendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaelileri olumsuz hava koşullarına karşı uyarırken, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) acil önlem planını uygulamaya devam ediyor. Operasyon kapasitesi artırılan ekipler, kentin yüksek bölgelerindeki çalışmaları yoğunlaştırdı. Araç yolunun kapandığı yerlere ulaşımda büyük zorluk yaşanırken; bu noktalara yürüyerek ulaşan ekipler kesintisiz enerji için durmaksızın çalışıyorlar.

Yöneticiler çalışmaları yerinden takip etti

Dün akşam şiddeti artan kar yağışı ve fırtına nedeniyle, Kandıra ve Kaynarca ilçelerindeki enerji hatlarında arıza yaşandı. Toplamda 20 kişilik SEDAŞ ekibinin tüm gece görev başında olduğu onarım çalışmalarına, yönetim kademesi de eşlik etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, bölgeye giderek sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Odyakmaz, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak’tan son durum hakkında bilgi aldı.

Kocaeli genelinde tam kapasiteyle çalışmalara devam eden SEDAŞ ekipleri, enerji sürekliliği için 7/24 sahada olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.