LASTİK İŞ

SANAYİ ÇARŞISI'NIN DURUMU GÖLCÜK İÇİN UTANÇTIR !

Gölcük 22.08.2013 - 23:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SANAYİ ÇARŞISI'NIN DURUMU GÖLCÜK İÇİN UTANÇTIR !

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sanayi Esnafının Sorununu Dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sanayi Esnafının Sorununu Dinledi CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Başkan Aday adayı Fahrettin Büyükoğlu ve CHP'li yöneticiler sanayi esnafını ziyaret etti. Esnaf” Sanayi çarşımızın durumu Gölcük için utanç verici” dedi.  GÖLCÜK'TE ÖZLEM BİTSİN CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Başkan Aday adayı Fahrettin Büyükoğlu ve CHP'li yöneticiler sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Akar “45 yıldır iktidara gelemiyoruz. Bir kez de bizi deneyin. Gölcük'te 33 yıllık özlem bitsin. Belediye başkanını değiştirmek için kesin kararınızı bu seçimde verin. Belediyeyi aldığımızda ilk projemiz modern bir sanayi sitesi olacak. Park sorununu halledeceğiz. İlçemizin ve esnafımızı projelerimizle rahatlatacağız. Tüm sorunlarınızı Milletvekili olarak Meclise taşıyacağım” dedi.  UTANÇ VERİCİ Sanayi esnafı Donanma kenti olarak anılan Gölcük'te sanayinin fiziki durumunun utanç verici olduğunu belirtti. Esnaflar “Sanayi çarşısı utanç verici. Kötü gecekondu mahallelerinden bile beter. Vatandaş arabasını yaptırmaya gelmeye utanıyor. Ömrümüz bu kötü sanayi çarşısında çürüdü. Donanma Kentine bu sanayii yakışmıyor” dedi.   28 YILDIR BEKLİYORUZ Modern sanayi çarşısın için 28 yıldır beklediklerini belirten esnaf “28 yıldır modern sanayi çarşısını bekliyoruz. Babamız almış biz küçükken şimdi bizim çocuklarımız büyüdü hala sanayi çarşısı bitmedi. Bizim olan sanayi Başiskele 'ye gitti. Her gelen siyasetçi projesini hazırladık sanayi çarşısı yapacağız diyor ama orta da Bir şey yok. Esnaf banka borçlarından, vergiden, sigorta primlerinden bunalmış durumda. Borcu olmayan Hiçbir esnaf yok. Bu kötü sanayide de her gün biraz daha borçlanıyoruz” dediler.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sanayi Esnafının Sorununu Dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sanayi Esnafının Sorununu Dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Başkan Aday adayı Fahrettin Büyükoğlu ve CHP'li yöneticiler sanayi esnafını ziyaret etti. Esnaf” Sanayi çarşımızın durumu Gölcük için utanç verici” dedi.

 GÖLCÜK'TE ÖZLEM BİTSİN

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Başkan Aday adayı Fahrettin Büyükoğlu ve CHP'li yöneticiler sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Akar “45 yıldır iktidara gelemiyoruz. Bir kez de bizi deneyin. Gölcük'te 33 yıllık özlem bitsin. Belediye başkanını değiştirmek için kesin kararınızı bu seçimde verin. Belediyeyi aldığımızda ilk projemiz modern bir sanayi sitesi olacak. Park sorununu halledeceğiz. İlçemizin ve esnafımızı projelerimizle rahatlatacağız. Tüm sorunlarınızı Milletvekili olarak Meclise taşıyacağım” dedi. 

UTANÇ VERİCİ

Sanayi esnafı Donanma kenti olarak anılan Gölcük'te sanayinin fiziki durumunun utanç verici olduğunu belirtti. Esnaflar “Sanayi çarşısı utanç verici. Kötü gecekondu mahallelerinden bile beter. Vatandaş arabasını yaptırmaya gelmeye utanıyor. Ömrümüz bu kötü sanayi çarşısında çürüdü. Donanma Kentine bu sanayii yakışmıyor” dedi.

 

28 YILDIR BEKLİYORUZ

Modern sanayi çarşısın için 28 yıldır beklediklerini belirten esnaf “28 yıldır modern sanayi çarşısını bekliyoruz. Babamız almış biz küçükken şimdi bizim çocuklarımız büyüdü hala sanayi çarşısı bitmedi. Bizim olan sanayi Başiskele 'ye gitti. Her gelen siyasetçi projesini hazırladık sanayi çarşısı yapacağız diyor ama orta da Bir şey yok. Esnaf banka borçlarından, vergiden, sigorta primlerinden bunalmış durumda. Borcu olmayan Hiçbir esnaf yok. Bu kötü sanayide de her gün biraz daha borçlanıyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.