LASTİK İŞ
ismail

SALGIN DÖNEMİNDE ANNELER İÇİN ÇEVRİM İÇİ EGZERSİZ

Spor 15.12.2020 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SALGIN DÖNEMİNDE ANNELER İÇİN ÇEVRİM İÇİ EGZERSİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Anne Şehir’ Projesi kapsamında evlerinden çıkamayan anneler için çevrimiçi spor egzersizleri başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ‘Anne Şehir’ projesi salgın süresinde annelerin yanında olmaya devam ediyor. Fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden sağlıklı bireylerden ve güçlü ailelerden oluşan bir toplum için yapılan proje kapsamında, evlerinden çıkamayan anneler için çevrimiçi spor egzersizleri başladı.   ÇEVRİMİÇİ EGZERSİZ Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Anne Şehir’ projesi kapsamında salgının başladığı ilk günden itibaren anneler için çeşitli etkinlikler yapılmıştı. Sosyal medya kanallarından Covid-19 ile ilgili bilgilendirme videoları başta olmak üzere birçok konuda destek verilmişti. Kadınlara desteği daha etkili bir şekilde devam ettirmek için ‘Anne Şehir’ projesi kapsamında çevrimiçi spor egzersizlerine başlandı.   ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE Günün belirli saatlerinde verilen çevrimiçi spor egzersizlerine katılmak için sayfanın sonundaki katılım formunu doldurmak yeterli. Formu doldurup kayıt olan katılımcılar için gruplar oluşturuluyor. Kişilerin fiziksel özelliklerine göre oluşturulan gruplara özel olarak hazırlanan egzersiz planıyla antrenörler eşliğinde pilates ve aerobik egzersizleri yaptırılıyor. 7 Aralık tarihinde 464 katılımcı ile başlayan çevrimiçi egzersizler, sabahları ve akşamları 3’er saat olarak yaptırılıyor.   KATILIM FORMU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Anne Şehir sağlıklı yaşam projesi katılım formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY74wEHEEB5gfSkl1PpYpRYhsceOMkv9oY-OC1YfHSv2ZATQ/viewform
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Anne Şehir’ Projesi kapsamında evlerinden çıkamayan anneler için çevrimiçi spor egzersizleri başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ‘Anne Şehir’ projesi salgın süresinde annelerin yanında olmaya devam ediyor. Fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden sağlıklı bireylerden ve güçlü ailelerden oluşan bir toplum için yapılan proje kapsamında, evlerinden çıkamayan anneler için çevrimiçi spor egzersizleri başladı.

 

ÇEVRİMİÇİ EGZERSİZ

Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Anne Şehir’ projesi kapsamında salgının başladığı ilk günden itibaren anneler için çeşitli etkinlikler yapılmıştı. Sosyal medya kanallarından Covid-19 ile ilgili bilgilendirme videoları başta olmak üzere birçok konuda destek verilmişti. Kadınlara desteği daha etkili bir şekilde devam ettirmek için ‘Anne Şehir’ projesi kapsamında çevrimiçi spor egzersizlerine başlandı.

 

ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE

Günün belirli saatlerinde verilen çevrimiçi spor egzersizlerine katılmak için sayfanın sonundaki katılım formunu doldurmak yeterli. Formu doldurup kayıt olan katılımcılar için gruplar oluşturuluyor. Kişilerin fiziksel özelliklerine göre oluşturulan gruplara özel olarak hazırlanan egzersiz planıyla antrenörler eşliğinde pilates ve aerobik egzersizleri yaptırılıyor. 7 Aralık tarihinde 464 katılımcı ile başlayan çevrimiçi egzersizler, sabahları ve akşamları 3’er saat olarak yaptırılıyor.

 

KATILIM FORMU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Anne Şehir sağlıklı yaşam projesi katılım formu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY74wEHEEB5gfSkl1PpYpRYhsceOMkv9oY-OC1YfHSv2ZATQ/viewform

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.