LASTİK İŞ
ismail

Salesforce Yeni Nesil CRM Hizmetleri

25.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

Salesforce Yeni Nesil CRM Hizmetleri

Salesforce olarak süregelen tecrübesi ile Veri Cloud çözüm danışmanlığı, özel proje geliştirme ve sistemler arasında entegrasyon hizmetleri sağlamaktadır. Müşteri İlişkileri Yönetimi’nin İngilizce’si olan Customer Relationship Management kelimelerinden elde edilen CRM işletmelerin iş akışlarının takibidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yönetim sistemleri de bu gelişmelere entegre oldu.

Salesforce Yeni Nesil CRM Hizmetleri Salesforce olarak süregelen tecrübesi ile Veri Cloud çözüm danışmanlığı, özel proje geliştirme ve sistemler arasında entegrasyon hizmetleri sağlamaktadır. Müşteri İlişkileri Yönetimi’nin İngilizce’si olan Customer Relationship Management kelimelerinden elde edilen CRM işletmelerin iş akışlarının takibidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yönetim sistemleri de bu gelişmelere entegre oldu. Raf raf dosyaların yerini yazılımların alması ile iş yükü ve kırtasiyecilik faaliyetleri büyük ölçüde azaldı. Salesforce yazılım ürünleri ile birlikte her işletme kendi faaliyet alanı, çalışan ve müşteri sayısı, altyapı yani totalde yeteneklerine göre farklılık gösterdiğinden dolayı sunduğumuz hizmet esnek bir yapıya sahiptir ve farklı işletmelere rahatlıkla uygulanabilir. Salesforce CRM Programları İle Harikalar Yaratın Firmalar ya da bireyler herkes Salesforce CRM sistemlerini kullanabilir. Asıl amaç programın etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasıdır. Müşteri ilişkilerinin yönetimi oldukça meşakkatlidir. Belirli bir iş hacmi aşıldığında manuel olarak takip zorlaşacak ve hatta imkânsız hale gelecektir. Bir program vasıtası ile hatalar ve eksiklerin tespiti daha kolay yapılabilir. Yapılan tüm işlemler aynı zamanda https://veri.cloud/ hizmetleri Salesforce CRM programları vasıtası ile ivedi bir şekilde raporlanabilmektedir.  Çalışanların birbirinden bağımsız olma yeteneğine sahip olduğu bu ortamda doküman paylaşımları hızlanır ve toplantılar her an kolayca yapılabilir. Gerçek zamanlı olan bu programlar müşteri ilişkilerinizi iyileştirirken aynı zamanda firmanızın öngörü sahibi olmasını sağlar. Satışların artması, müşteri portföyünün gelişmesi, maliyetin azalması gibi etkileri ile fırsatları erkenden değerlendirebilir ve  riskli durumları da öngörebilirsiniz. Salesforce CRM Hizmetlerinin Satış Faaliyetlerine Katkısı Müşteri ilişkileri yönetim programları sayesinde satış ekibi sürecini profesyonel bir şekilde tamamlar ve yönetir. Müşteri ile gerçek zamanlı olarak iletişimde kalmanın yanı sıra geçmiş ve güncel verilere rahatlıkla ulaşılabilir. Müşterinin ikna edilmesi ve satış yapma aşamaları daha hızlı olur. CRM programları vasıtası ile satış ekibinin eli güçlenir. Satış ve pazarlama süreci sağlıklı bir şekilde işlerken iş ortakları ve rakiplerinize karşı da iyi bir duruş sergilersiniz. Küçük işletmeler de dahil olmak üzere her ölçekten işletmenin rahatlıkla kullanabileceği Salesforce CRM hizmetleri faydalı sonuçlar üretmenize katkıda bulunacak.      
Salesforce olarak süregelen tecrübesi ile Veri Cloud çözüm danışmanlığı, özel proje geliştirme ve sistemler arasında entegrasyon hizmetleri sağlamaktadır. Müşteri İlişkileri Yönetimi’nin İngilizce’si olan Customer Relationship Management kelimelerinden elde edilen CRM işletmelerin iş akışlarının takibidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yönetim sistemleri de bu gelişmelere entegre oldu.

Salesforce Yeni Nesil CRM Hizmetleri

Salesforce olarak süregelen tecrübesi ile Veri Cloud çözüm danışmanlığı, özel proje geliştirme ve sistemler arasında entegrasyon hizmetleri sağlamaktadır. Müşteri İlişkileri Yönetimi’nin İngilizce’si olan Customer Relationship Management kelimelerinden elde edilen CRM işletmelerin iş akışlarının takibidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yönetim sistemleri de bu gelişmelere entegre oldu. Raf raf dosyaların yerini yazılımların alması ile iş yükü ve kırtasiyecilik faaliyetleri büyük ölçüde azaldı. Salesforce yazılım ürünleri ile birlikte her işletme kendi faaliyet alanı, çalışan ve müşteri sayısı, altyapı yani totalde yeteneklerine göre farklılık gösterdiğinden dolayı sunduğumuz hizmet esnek bir yapıya sahiptir ve farklı işletmelere rahatlıkla uygulanabilir.

Salesforce CRM Programları İle Harikalar Yaratın

Firmalar ya da bireyler herkes Salesforce CRM sistemlerini kullanabilir. Asıl amaç programın etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasıdır. Müşteri ilişkilerinin yönetimi oldukça meşakkatlidir. Belirli bir iş hacmi aşıldığında manuel olarak takip zorlaşacak ve hatta imkânsız hale gelecektir. Bir program vasıtası ile hatalar ve eksiklerin tespiti daha kolay yapılabilir. Yapılan tüm işlemler aynı zamanda https://veri.cloud/ hizmetleri Salesforce CRM programları vasıtası ile ivedi bir şekilde raporlanabilmektedir. 

Çalışanların birbirinden bağımsız olma yeteneğine sahip olduğu bu ortamda doküman paylaşımları hızlanır ve toplantılar her an kolayca yapılabilir. Gerçek zamanlı olan bu programlar müşteri ilişkilerinizi iyileştirirken aynı zamanda firmanızın öngörü sahibi olmasını sağlar. Satışların artması, müşteri portföyünün gelişmesi, maliyetin azalması gibi etkileri ile fırsatları erkenden değerlendirebilir ve  riskli durumları da öngörebilirsiniz.

Salesforce CRM Hizmetlerinin Satış Faaliyetlerine Katkısı

Müşteri ilişkileri yönetim programları sayesinde satış ekibi sürecini profesyonel bir şekilde tamamlar ve yönetir. Müşteri ile gerçek zamanlı olarak iletişimde kalmanın yanı sıra geçmiş ve güncel verilere rahatlıkla ulaşılabilir. Müşterinin ikna edilmesi ve satış yapma aşamaları daha hızlı olur. CRM programları vasıtası ile satış ekibinin eli güçlenir. Satış ve pazarlama süreci sağlıklı bir şekilde işlerken iş ortakları ve rakiplerinize karşı da iyi bir duruş sergilersiniz. Küçük işletmeler de dahil olmak üzere her ölçekten işletmenin rahatlıkla kullanabileceği Salesforce CRM hizmetleri faydalı sonuçlar üretmenize katkıda bulunacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.