LASTİK İŞ
ismail

ŞAKOĞLU, HÜRRİYET'İN YENİ BASIN DANIŞMANI OLDU

Kocaeli 12.03.2021 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ŞAKOĞLU, HÜRRİYET'İN YENİ BASIN DANIŞMANI OLDU

Kartepe Gazetesi imtiyaz sahibi Cem Şakoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e basın danışmanı oldu

Kartepe Gazetesi imtiyaz sahibi Cem Şakoğlu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e danışman oldu. Başkan Hürriyet’in basın danışmanlığını yürütecek olan Cem Şakoğlu 15 Mart pazartesi günü yeni görevine başlayacak. Hürriyet başkan yardımcısı sayısını 6’dan 7’ye çıkardı. Emirşah Torun ile birlikte belediyedeki başkan yardımcısı sayısı da 7’ye yükselecek. 2 İSİM DAHA DIŞARIDAN  Hürriyet, bugüne kadar bulunan üç koordinatörüne ek üç yeni ismi daha koordinatör olarak görevlendirdi. İzmit Belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapan Süleyman Şen, Yaşar Kardeş, Mehmet Baştürk’ün yanı sıra yine bir belediye meclis üyesi olan Devrim Bal koordinatör olarak görevlendirildi. 4 meclis üyesi koordinatörün yanına iki de dışarıdan isim ekleyen Başkan Hürriyet,  CHP İl yöneticiliği görevinden istifa eden Hakan Yalçın ile CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı Ozan Aksu’yu da koordinatör olarak görevlendirdi.
Kartepe Gazetesi imtiyaz sahibi Cem Şakoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e basın danışmanı oldu

Kartepe Gazetesi imtiyaz sahibi Cem Şakoğlu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e danışman oldu. Başkan Hürriyet’in basın danışmanlığını yürütecek olan Cem Şakoğlu 15 Mart pazartesi günü yeni görevine başlayacak. Hürriyet başkan yardımcısı sayısını 6’dan 7’ye çıkardı. Emirşah Torun ile birlikte belediyedeki başkan yardımcısı sayısı da 7’ye yükselecek.

2 İSİM DAHA DIŞARIDAN 

Hürriyet, bugüne kadar bulunan üç koordinatörüne ek üç yeni ismi daha koordinatör olarak görevlendirdi. İzmit Belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapan Süleyman Şen, Yaşar Kardeş, Mehmet Baştürk’ün yanı sıra yine bir belediye meclis üyesi olan Devrim Bal koordinatör olarak görevlendirildi. 4 meclis üyesi koordinatörün yanına iki de dışarıdan isim ekleyen Başkan Hürriyet,  CHP İl yöneticiliği görevinden istifa eden Hakan Yalçın ile CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı Ozan Aksu’yu da koordinatör olarak görevlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.