LASTİK İŞ
ismail

SAHTE SAVCININ 1 MİLYONLUK VURGUNU

Gündem 25.12.2020 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAHTE SAVCININ 1 MİLYONLUK VURGUNU

 (İHA) - Kendisini savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcı, tespit edilen 923 bin liralık vurgun yaptı. Son işinde polise yakalanan dolandırıcı adliyeye sevk edildi. Kendisini savcı ve polis olarak tanıtan F.S. Karamürsel ilçesinde bir vatandaşın 423 bin lirasını dolandırdı. Şikayet üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Dolandırıcılık bürosu dedektifleri olay ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan operasyon neticesinde, F.S. İstanbul'da gözaltına alındı. Zanlının Yalova’da yaşlı bir çiftin 500 bin lirasını aynı yöntemle dolandırıldığı öğrenildi. Şüpheli F.S. emniyette yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

 (İHA) - Kendisini savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcı, tespit edilen 923 bin liralık vurgun yaptı. Son işinde polise yakalanan dolandırıcı adliyeye sevk edildi.
Kendisini savcı ve polis olarak tanıtan F.S. Karamürsel ilçesinde bir vatandaşın 423 bin lirasını dolandırdı. Şikayet üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Dolandırıcılık bürosu dedektifleri olay ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan operasyon neticesinde, F.S. İstanbul'da gözaltına alındı. Zanlının Yalova’da yaşlı bir çiftin 500 bin lirasını aynı yöntemle dolandırıldığı öğrenildi.
Şüpheli F.S. emniyette yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.