''SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMI KUTLU OLSUN''

Gölcük 13.03.2016 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMI KUTLU OLSUN''

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile bir mesaj yayaınladı. Alp'in mesajı şöyle

Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisi; sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Cumhuriyetin ilanından sonra ülkemizde sağlık eğitiminin ve hizmetlerinin yaygınlaştırılması yolunda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına “kutsal bir mümessil” olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. “Önce İnsan" diyen Ak Parti hükümetleri dönemimizde, sağlık politikalarına ve sağlığa yapılan yatırımın insana, dolayısıyla bununda geleceğe yapılan en büyük yatırım olacağı düşüncesi hakim olmuştur. Bu dönemde herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapılmış olup, Sağlık sisteminin çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi için Sağlıkta Dönüşüm Programı başlatılmış çok ciddi mesafeler alınmıştır. Ak Parti iktidarımız, yıllarca ihmal edilen sorunların üzerine kararlılıkla giderek, önemli düzenlemeleri hayata geçirmeyi başarmıştır. Bu kapsamda Sağlık alanında hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarımızın tek çatı altında toplanması bugüne kadar hiç kimsenin başaramadığı önemli bir reformdur. Bu sayede vatandaşlarımız istedikleri kurumdan istedikleri şekilde yararlanma imkanı bulmuşlardır. Hastanelerimizin ve sağlık kuruluşlarımızın fiziki şartlarının artırılması için büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.  
Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile bir mesaj yayaınladı. Alp'in mesajı şöyle

Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisi; sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Cumhuriyetin ilanından sonra ülkemizde sağlık eğitiminin ve hizmetlerinin yaygınlaştırılması yolunda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına “kutsal bir mümessil” olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. “Önce İnsan" diyen Ak Parti hükümetleri dönemimizde, sağlık politikalarına ve sağlığa yapılan yatırımın insana, dolayısıyla bununda geleceğe yapılan en büyük yatırım olacağı düşüncesi hakim olmuştur.

Bu dönemde herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapılmış olup, Sağlık sisteminin çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi için Sağlıkta Dönüşüm Programı başlatılmış çok ciddi mesafeler alınmıştır. Ak Parti iktidarımız, yıllarca ihmal edilen sorunların üzerine kararlılıkla giderek, önemli düzenlemeleri hayata geçirmeyi başarmıştır. Bu kapsamda Sağlık alanında hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarımızın tek çatı altında toplanması bugüne kadar hiç kimsenin başaramadığı önemli bir reformdur. Bu sayede vatandaşlarımız istedikleri kurumdan istedikleri şekilde yararlanma imkanı bulmuşlardır. Hastanelerimizin ve sağlık kuruluşlarımızın fiziki şartlarının artırılması için büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.