SAĞANAK YAĞMUR UYARISI

16.11.2020 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAĞANAK YAĞMUR UYARISI

Kocaeli'ye yapılan uyarı tüm halkı eve hapsedecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için sağanak uyarısında bulundu. METEROLOJİ'DEN SAĞANAK UYARISI Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre sıcak havalar bu haftadan itibaren yerini rüzgârlı ve yağışlı havaya bırakacak. Meteoroloji’den yapılan son tahminlerine göre, Kocaeli’de hava durumunun bugün ve yarın parçalı bulutlu olması bekleniyor.  ETKİLİ SAĞANAK ÇARŞAMBA SELE KAPILMAYIN Bugün hava sıcaklığı en düşük 11 derece olurken en yüksek ise 17 derece olacak. Kocaeli'ye yağışlar çarşamba günü geri dönecek. Kentte 2 gün devam edecek sağanak yağışın ardından cuma günü çok bulutlu bir hava etkili olacak. Hafta boyunca sıcaklıklarının 11-18 derece arasında değişeceği açıklandı.
Kocaeli'ye yapılan uyarı tüm halkı eve hapsedecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için sağanak uyarısında bulundu.

METEROLOJİ'DEN SAĞANAK UYARISI
Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre sıcak havalar bu haftadan itibaren yerini rüzgârlı ve yağışlı havaya bırakacak. Meteoroloji’den yapılan son tahminlerine göre, Kocaeli’de hava durumunun bugün ve yarın parçalı bulutlu olması bekleniyor. 

ETKİLİ SAĞANAK ÇARŞAMBA SELE KAPILMAYIN
Bugün hava sıcaklığı en düşük 11 derece olurken en yüksek ise 17 derece olacak. Kocaeli'ye yağışlar çarşamba günü geri dönecek. Kentte 2 gün devam edecek sağanak yağışın ardından cuma günü çok bulutlu bir hava etkili olacak. Hafta boyunca sıcaklıklarının 11-18 derece arasında değişeceği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.