LASTİK İŞ

SAADET GÖLCÜK YÖNETİMİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Asayiş 11.02.2021 - 08:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAADET GÖLCÜK YÖNETİMİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatlanma birim BaşkanlığınaHüseyin Özbay getirildi.

Uzun bir süredir yurtdışında çalışmalarına devam eden ÖZBAY’a Türkiyeye dönüşünden kısa bir süre sonra ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız tarafından teşkilat başkanlığı görevi tevdi edildi.    ÖZBAY yaptığı açıklamada   “Ülkemizin teminatı olan milli görüş Ruhuna sahip çıkıp Yeniden Büyük Türkiye yeniden büyük dünya için bir dakikamızı boşa harcamadan öncelikle ilçe Yönetimimizden başlamak suretiyle  Gölcüğümüzde 30 mahallemizde ve 20 köyümüzde Milli ve manevi kalkınmayı başlatacak olan teşkilatımızı hızlı bir şekilde kurup gerekli yenilenmeleri yapacağımızı Tüm hemşehrilerimize müjdeliyorum” Dedi.     HÜSEYİN ÖZBAY Kimdir?    1978 Gölcükte doğdu. İlk ve orta öğretimini piyalepaşa ilköğretim okulunda ardından liseyi ise Gölcük Şehit volkan Tantürk mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrenim gördü. Anadolu gençlik derneğinde 2011-2015 yılları arasında ilçe Başkanlığı görevinde bulundu. Uzun bir Süre Yurtdışında çalışma hayatına devam eden Özbay Türkiye’ye dönerek çalışmalarını burada sürdürmeye devam edecek. 
Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatlanma birim BaşkanlığınaHüseyin Özbay getirildi.
Uzun bir süredir yurtdışında çalışmalarına devam eden ÖZBAY’a Türkiyeye dönüşünden kısa bir süre sonra ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız tarafından teşkilat başkanlığı görevi tevdi edildi. 
 
ÖZBAY yaptığı açıklamada
 
“Ülkemizin teminatı olan milli görüş Ruhuna sahip çıkıp Yeniden Büyük Türkiye yeniden büyük dünya için bir dakikamızı boşa harcamadan öncelikle ilçe Yönetimimizden başlamak suretiyle 
Gölcüğümüzde 30 mahallemizde ve 20 köyümüzde Milli ve manevi kalkınmayı başlatacak olan teşkilatımızı hızlı bir şekilde kurup gerekli yenilenmeleri yapacağımızı Tüm hemşehrilerimize müjdeliyorum” Dedi.
 
 
HÜSEYİN ÖZBAY Kimdir? 
 
1978 Gölcükte doğdu. İlk ve orta öğretimini piyalepaşa ilköğretim okulunda ardından liseyi ise Gölcük Şehit volkan Tantürk mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrenim gördü. Anadolu gençlik derneğinde 2011-2015 yılları arasında ilçe Başkanlığı görevinde bulundu. Uzun bir Süre Yurtdışında çalışma hayatına devam eden Özbay Türkiye’ye dönerek çalışmalarını burada sürdürmeye devam edecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.