LASTİK İŞ
ismail

RENAULT MAİS'TEN EĞİTİME DESTEK

Eğitim 23.03.2021 - 19:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

RENAULT MAİS'TEN EĞİTİME DESTEK

Renault-Mais ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Mesleki ve Teknik Eğitime Destek Faaliyetleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hibe edilen Elektrikli Araç verildi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz KARABULUT, Kocaeli il Milli Eğitim Müdürü  Fehmi Rasim ÇELİK, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar MERT ve Renault- Mais Dış Satış Direktörü  Ersan SARRAFİ, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Anahtar ve Plaket Takdim Töreninde Kaymakamımız, ''Teknolojinin hayatımıza sağladığı kolaylıkların sınırları yoktur. Ancak unutulmamalıdır ki; bu teknolojiyi de en ileriye taşıyacak olan bu günün gençleri, yarınlarımızın dahileridir.  Milli Eğitim camiası olarak böyle yüksek zekaları yetiştirmek için elimizden gelen ortamı onlara sağlayabilmemiz gerekmektedir'' diye konuştu ve desteklerinden dolayı Renoult-Mais Firmasına teşekkür etti.
Renault-Mais ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Mesleki ve Teknik Eğitime Destek Faaliyetleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hibe edilen Elektrikli Araç verildi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz KARABULUT, Kocaeli il Milli Eğitim Müdürü  Fehmi Rasim ÇELİK, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar MERT ve Renault- Mais Dış Satış Direktörü  Ersan SARRAFİ, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Anahtar ve Plaket Takdim Töreninde Kaymakamımız, ''Teknolojinin hayatımıza sağladığı kolaylıkların sınırları yoktur. Ancak unutulmamalıdır ki; bu teknolojiyi de en ileriye taşıyacak olan bu günün gençleri, yarınlarımızın dahileridir.  Milli Eğitim camiası olarak böyle yüksek zekaları yetiştirmek için elimizden gelen ortamı onlara sağlayabilmemiz gerekmektedir'' diye konuştu ve desteklerinden dolayı Renoult-Mais Firmasına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.