LASTİK İŞ

RAMAZAN PROGRAMLARINA 7'DEN 70'E BÜYÜK İLGİ

Gölcük 20.05.2019 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAMAZAN PROGRAMLARINA 7'DEN 70'E BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Anıtpark'ta ve Piyalepaşa Mahallesindeki programlar da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de yer alırken, 7'den 70'e etkinlikler mahallelilerin büyük ilgisini çekti. Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Anıtpark ve Piyalepaşa Mahallesinde gerçekleşen Ramazan etkinliğinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılan mahalle sakinleri ile sohbet ederek Ramazan ayının ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu ifade etti. 7'DEN 70'E BÜYÜK İLGİ Programlara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Etkinliğe 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kurulan sahnede Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Programa Sema Gösterileri ile devam edildi. 19 MAYIS'I KUTLADI Etkinlik alanına gelmesiyle birlikte çocukların sevgisiyle karşılaşan Başkan Sezer,“ Ramazan ayını milli, manevi değerlerimize uygun olarak mahallelerimizde yaptığımız etkinlikler ile kutluyoruz. Tutmuş olduğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin Allah indinde kabul olmasını diliyorum. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birde bu günün ayrı bir özelliği daha var. Bundan tam 100 sene önce “19 Mayıs 1919” tarihinde memleketimizin her bir köşesi işgal edilmiş iken, başlatılan milli mücadelenin 100 yıldönümündeyiz. Ben bu vesile ile memleketimizin düşman işgalinin kurtulması için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Konuşmanın ardından Piyalepaşa Mahallesi semalarında bir birinden muhteşem ilahiler yankılanırken, katılımcıları mest etti. İlahilerle birlikte yapılan sema gösterisiyle Ramazan programı son buldu.
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Anıtpark'ta ve Piyalepaşa Mahallesindeki programlar da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de yer alırken, 7'den 70'e etkinlikler mahallelilerin büyük ilgisini çekti.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Anıtpark ve Piyalepaşa Mahallesinde gerçekleşen Ramazan etkinliğinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılan mahalle sakinleri ile sohbet ederek Ramazan ayının ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu ifade etti.

7'DEN 70'E BÜYÜK İLGİ

Programlara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Etkinliğe 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kurulan sahnede Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Programa Sema Gösterileri ile devam edildi.

19 MAYIS'I KUTLADI

Etkinlik alanına gelmesiyle birlikte çocukların sevgisiyle karşılaşan Başkan Sezer,“ Ramazan ayını milli, manevi değerlerimize uygun olarak mahallelerimizde yaptığımız etkinlikler ile kutluyoruz. Tutmuş olduğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin Allah indinde kabul olmasını diliyorum. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birde bu günün ayrı bir özelliği daha var. Bundan tam 100 sene önce “19 Mayıs 1919” tarihinde memleketimizin her bir köşesi işgal edilmiş iken, başlatılan milli mücadelenin 100 yıldönümündeyiz. Ben bu vesile ile memleketimizin düşman işgalinin kurtulması için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Konuşmanın ardından Piyalepaşa Mahallesi semalarında bir birinden muhteşem ilahiler yankılanırken, katılımcıları mest etti. İlahilerle birlikte yapılan sema gösterisiyle Ramazan programı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.