LASTİK İŞ

RAMAZAN'DA FIRINCI ESNAFI KAZANACAK

Ekonomi 13.04.2021 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

RAMAZAN'DA FIRINCI ESNAFI KAZANACAK

Ramazan ayının dolayısı ile Ramazan pidesinin fiyatı belirlenerek ve fırıncılara pide tarifesi dağıtıldı. 370 gram pide 4 lira 740 gram pide ise 8 lira olarak belirlendi.

PİDE 4 İLE 8 TL'YE SATILACAK Ramazan ayı kapsamında Gölcük Fırıncılar Kooperatif başkanı Murat Dağ öncelikle ramazan pidesinin fiyatlarını belirledikten sonra fırıncılara pide tarifesini dağıttı. Buna göre Ramazan pidesi 370 gram 4 lira 740 gram pide ise 8 lira oldu.   FIRINCILARDA KAZANACAK Askıda ekmek ve pide alamayan vatandaşlar için başlatılan kampanyaya fırıncılarında katıldığını belirleyen Gölcük Fırıncılar Kooperatif başkanı Murat Dağ; “askıda ekmek ve pide devam ederken, Kocaeli Büyük Şehir Belediyemizin başlatmış olduğu önemli bir kampanya var.  Bu kampanya ise Ramazan ayı boyunca evlerine pide alamayan 41 kartlı 20 bin vatandaşlarımız için Belediye tarafından pide dağıtımı yapılacak. Bu kampanyaya katılan fırıncılarımızın camlarına reklam yazısıyla halkımıza bildirilecek. Bu vatandaşlarımıza fiş verilerek ve fiş karşılığında 2 adet pidesini alacaklar. Bu çok önemli bir kampanyadır. Bizde fırıncılar olarak vatandaşlarımıza destek amaçlı olarak bu kampanyaya gönüllü olarak katıldık. Aynı zamanda Ramazan ayı boyunca büfelere verdiğimiz halk ekmeği yanı sıra pide veriyoruz” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner  
Ramazan ayının dolayısı ile Ramazan pidesinin fiyatı belirlenerek ve fırıncılara pide tarifesi dağıtıldı. 370 gram pide 4 lira 740 gram pide ise 8 lira olarak belirlendi.

PİDE 4 İLE 8 TL'YE SATILACAK

Ramazan ayı kapsamında Gölcük Fırıncılar Kooperatif başkanı Murat Dağ öncelikle ramazan pidesinin fiyatlarını belirledikten sonra fırıncılara pide tarifesini dağıttı. Buna göre Ramazan pidesi 370 gram 4 lira 740 gram pide ise 8 lira oldu.

 

FIRINCILARDA KAZANACAK

Askıda ekmek ve pide alamayan vatandaşlar için başlatılan kampanyaya fırıncılarında katıldığını belirleyen Gölcük Fırıncılar Kooperatif başkanı Murat Dağ; “askıda ekmek ve pide devam ederken, Kocaeli Büyük Şehir Belediyemizin başlatmış olduğu önemli bir kampanya var.  Bu kampanya ise Ramazan ayı boyunca evlerine pide alamayan 41 kartlı 20 bin vatandaşlarımız için Belediye tarafından pide dağıtımı yapılacak. Bu kampanyaya katılan fırıncılarımızın camlarına reklam yazısıyla halkımıza bildirilecek. Bu vatandaşlarımıza fiş verilerek ve fiş karşılığında 2 adet pidesini alacaklar. Bu çok önemli bir kampanyadır. Bizde fırıncılar olarak vatandaşlarımıza destek amaçlı olarak bu kampanyaya gönüllü olarak katıldık. Aynı zamanda Ramazan ayı boyunca büfelere verdiğimiz halk ekmeği yanı sıra pide veriyoruz” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.