LASTİK İŞ

POLİS MEMURU COVİD-19'DAN YAŞAMINI YİTİRDİ

09.02.2021 - 14:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

POLİS MEMURU COVİD-19'DAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Yusuf Acar(44), Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetlerde görevli polis memuru 3 çocuk babası Yusuf Acar(44)  yaklaşık 1 ay önce rahatsızlandı. Yapılan tetkikleri sonucu Covid-19 testi pozitif çıktı. İzmit İlçesinde oturan Acar,   önce evinde ardından durumunun fenalaşması sonucu hastaneye kaldırıldı.  Durumu ağırlaşan Acar,  sabah saatlerinde hayatını kaybetti.   Ölümü ile yakın dost ve akrabaları ile mesai arkadaşlarını yasa boğan Acar’ın cenazesi,  Derince Çenedağ Mezarlığında toprağa verildi. KARDEŞİMİZİ COVİD-19'DAN KAYBETİK Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu "İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Polis Memuru kardeşimiz Yusuf ACAR'ı Covid 19 sebebiyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. Ailesi, sevenleri ve Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.. Ruhu Şad, mekanı cennet olsun" dedi
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Yusuf Acar(44), Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetlerde görevli polis memuru 3 çocuk babası Yusuf Acar(44)  yaklaşık 1 ay önce rahatsızlandı. Yapılan tetkikleri sonucu Covid-19 testi pozitif çıktı. İzmit İlçesinde oturan Acar,   önce evinde ardından durumunun fenalaşması sonucu hastaneye kaldırıldı.  Durumu ağırlaşan Acar,  sabah saatlerinde hayatını kaybetti.   Ölümü ile yakın dost ve akrabaları ile mesai arkadaşlarını yasa boğan Acar’ın cenazesi,  Derince Çenedağ Mezarlığında toprağa verildi.

KARDEŞİMİZİ COVİD-19'DAN KAYBETİK

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu "İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Polis Memuru kardeşimiz Yusuf ACAR'ı Covid 19 sebebiyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. Ailesi, sevenleri ve Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.. Ruhu Şad, mekanı cennet olsun" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.