PERSONELDEN ANLAMLI GECE

08.03.2018 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PERSONELDEN ANLAMLI GECE

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik Personellerinden Sorumlularına Teşekkür Gecesi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik Personelleri, alışık olduğumuz birçok veda, eğlence ve emeklilik gecesinin aksine, hastane çoğunluğu tarafından sevilen ve sayılan temizlik personel sorumlusu Melike BAYDAN'a Keyf-i Ala Restorantta teşekkür gecesi düzenledi .  Yaklaşık 90 kişinin katıldığı gecede personeller, çalıştığı ekiple güçlü bağlar kuran, haklarını koruyan ve her zaman yanlarında olup kendilerine değer veren Melike BAYDAN'a teşekkürlerini sunup, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Yaşadığı sürpriz karşısında çok duygulanan BAYDAN, yaptığı konuşmada, Bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu gördüm. Beni seven bir suru insan biriktirmişim. Geçen yılki sürprizinizde verdiğiniz notta "İnsanların seni sevmesi sana saygı göstermesinden çok daha önemlidir. Çünkü saygı mecburi olabilir, ama sevgi yürekten gelir" diye yazmıştınız bunu görmek beni çok mutlu etti. Müthiş bir geceydi emeği gecen, katilim sağlayan tüm arkadaşlarımın emeklerine, ayaklarına sağlık diyerek ekibine sonsuz teşekkürlerini sundu.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik Personellerinden Sorumlularına Teşekkür Gecesi
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik Personelleri, alışık olduğumuz birçok veda, eğlence ve emeklilik gecesinin aksine, hastane çoğunluğu tarafından sevilen ve sayılan temizlik personel sorumlusu Melike BAYDAN'a Keyf-i Ala Restorantta teşekkür gecesi düzenledi . 
Yaklaşık 90 kişinin katıldığı gecede personeller, çalıştığı ekiple güçlü bağlar kuran, haklarını koruyan ve her zaman yanlarında olup kendilerine değer veren Melike BAYDAN'a teşekkürlerini sunup, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Yaşadığı sürpriz karşısında çok duygulanan BAYDAN, yaptığı konuşmada, Bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu gördüm. Beni seven bir suru insan biriktirmişim. Geçen yılki sürprizinizde verdiğiniz notta "İnsanların seni sevmesi sana saygı göstermesinden çok daha önemlidir. Çünkü saygı mecburi olabilir, ama sevgi yürekten gelir" diye yazmıştınız bunu görmek beni çok mutlu etti. Müthiş bir geceydi emeği gecen, katilim sağlayan tüm arkadaşlarımın emeklerine, ayaklarına sağlık diyerek ekibine sonsuz teşekkürlerini sundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.