LASTİK İŞ

PERİHAN NİNENİN SICAK YEMEK HASRETİ BİTTİ

24.02.2015 - 19:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PERİHAN NİNENİN SICAK YEMEK HASRETİ BİTTİ

Yeni Gölcük Gazetesinin geçen hafta yazdığı "sıcak yemek yeter"haberi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perihan nineye sahip çıktı.

Merkez Mahallesi 11. Sokak adresinde yaşayan 88 yaşındaki Perihan ninenin, yaşadığı zorluklar bitiyor. Perihan ninenin boğazından  artık sıcak bir çorba geçecek.  Gazetemizin gündeme getirdiği Perihan ninenin bir sıcak yemek yeter haberimiz üzerine devreye giren Gölcük beledyesi durumu Kocaeli Büyükşehir Belediyesineetmesi üzerine yetkililer Perihan ninenin evine gelerek durum tespiti yaptı. Belediye yetkilileri Perihan nineyle yakından ilgilenerek bundan sonra her hafta sıcak yemek getireceklerini ifade etti. Ziyarette duygulu anlar yaşayan Perihan Nine kendisini ziyarete gelenlere teşekkür ederek duygularını ifade ederek "Allah razı olsun" dedi.  SICAK YEMEK GETİRECEKLER 88 yaşındaki Perihan ninenin, yaşadığı zorluklar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi', 'Gönül Kazan' adı verilen proje kapsamında, evinde yemek yapamayacak, kimsesiz, ihtiyaç sasiz vatandaşlara yıl boyunca sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir yetkilileri Perihan nineyi de evinde ziyaret ederek durum tespiti yaptı. Yetkililer bundan sonra Perihan nineye de yemek getirecek.  PERİHAN NİNE ÇOK SEVİNDİ Perihan Nine, hem ilerleyen yaşının getirdiği zorluklar hem hayat şartları hem de yalnızlıkla mücadele ediyor. 88 yaşında ki Perihan Ninenin üstelik bir gözü görmüyor. Diğer gözünde ise sarı nokta hastalığı var. Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayan Perihan Nine üstelik bunları her ay eline geçen 500 TL maaşla yapıyor. Yıllar önce eşini kaybeden Perihan Ninenin bir kızı ve oğlu var. Oğlu İstanbul'da ikamet ediyor. Kızı ise hastalığı nedeni ile felç geçirmiş ve yatalak yaşıyor. Bakacak kimsesi olmayan Perihan nineye mahalle sakinleri sahip çıkıyor. 
Yeni Gölcük Gazetesinin geçen hafta yazdığı "sıcak yemek yeter"haberi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perihan nineye sahip çıktı.
Merkez Mahallesi 11. Sokak adresinde yaşayan 88 yaşındaki Perihan ninenin, yaşadığı zorluklar bitiyor. Perihan ninenin boğazından  artık sıcak bir çorba geçecek. 
Gazetemizin gündeme getirdiği Perihan ninenin bir sıcak yemek yeter haberimiz üzerine devreye giren Gölcük beledyesi durumu Kocaeli Büyükşehir Belediyesineetmesi üzerine yetkililer Perihan ninenin evine gelerek durum tespiti yaptı. Belediye yetkilileri Perihan nineyle yakından ilgilenerek bundan sonra her hafta sıcak yemek getireceklerini ifade etti. Ziyarette duygulu anlar yaşayan Perihan Nine kendisini ziyarete gelenlere teşekkür ederek duygularını ifade ederek "Allah razı olsun" dedi. 
SICAK YEMEK GETİRECEKLER
88 yaşındaki Perihan ninenin, yaşadığı zorluklar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi', 'Gönül Kazan' adı verilen proje kapsamında, evinde yemek yapamayacak, kimsesiz, ihtiyaç sasiz vatandaşlara yıl boyunca sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir yetkilileri Perihan nineyi de evinde ziyaret ederek durum tespiti yaptı. Yetkililer bundan sonra Perihan nineye de yemek getirecek. 
PERİHAN NİNE ÇOK SEVİNDİ
Perihan Nine, hem ilerleyen yaşının getirdiği zorluklar hem hayat şartları hem de yalnızlıkla mücadele ediyor. 88 yaşında ki Perihan Ninenin üstelik bir gözü görmüyor. Diğer gözünde ise sarı nokta hastalığı var. Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayan Perihan Nine üstelik bunları her ay eline geçen 500 TL maaşla yapıyor. Yıllar önce eşini kaybeden Perihan Ninenin bir kızı ve oğlu var. Oğlu İstanbul'da ikamet ediyor. Kızı ise hastalığı nedeni ile felç geçirmiş ve yatalak yaşıyor. Bakacak kimsesi olmayan Perihan nineye mahalle sakinleri sahip çıkıyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.