LASTİK İŞ

PAZARDA DENETİM YAPILDI

Gündem 15.11.2020 - 10:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PAZARDA DENETİM YAPILDI

Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Değirmendere Cumartesi Pazarında covid-19 denetimi yaptılar.

Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Pazarda  gerekli incelemelerde bulunarak covid-19 denetimlerinde bulundular. Daha sonra  toplu taşıma araçları, taksi ve minibüslerde dezanfektan ve yedek maske bulundurulması ile ilgili de incelemelerde bulunan Kaymakam Karabulut, alınan tedbirlerle pandemiyi hepbirlikte yeneceğimizi belirtti.   BAŞKAN SEZER UYARIDA BULUNDU Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Değiremdnere Pazarında  gerçekleştirdiğimiz Korona Virüs tedbirleri denetimine, Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut ile birlikte katıldık. Sağlık için hepimiz için tüm vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyoruz: Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına hayatımızın her alanında uyalım. Aşı bulunana kadar ancak bu şekilde virüse karşı dur diyebiliriz. Tedbiri elden bırakmayalım” dedi. DENETİMLER DEVAM EDECEK Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut gerçekleştirdiği denetimlerde Pazarcı esnafına ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlara kurallara ne kadar doğru uyarsak bu virüsten o kadar çabuk kurtuluruz. Bu nedenle kendiniz başta olmak üzere müşterilerinize ve çevrenize kurallara uymaları konusunda uyarmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Denetimler gün boyu devam etti.    
Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Değirmendere Cumartesi Pazarında covid-19 denetimi yaptılar.

Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Pazarda  gerekli incelemelerde bulunarak covid-19 denetimlerinde bulundular. Daha sonra  toplu taşıma araçları, taksi ve minibüslerde dezanfektan ve yedek maske bulundurulması ile ilgili de incelemelerde bulunan Kaymakam Karabulut, alınan tedbirlerle pandemiyi hepbirlikte yeneceğimizi belirtti.

 

BAŞKAN SEZER UYARIDA BULUNDU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Değiremdnere Pazarında  gerçekleştirdiğimiz Korona Virüs tedbirleri denetimine, Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut ile birlikte katıldık. Sağlık için hepimiz için tüm vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyoruz: Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına hayatımızın her alanında uyalım. Aşı bulunana kadar ancak bu şekilde virüse karşı dur diyebiliriz. Tedbiri elden bırakmayalım” dedi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut gerçekleştirdiği denetimlerde Pazarcı esnafına ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlara kurallara ne kadar doğru uyarsak bu virüsten o kadar çabuk kurtuluruz. Bu nedenle kendiniz başta olmak üzere müşterilerinize ve çevrenize kurallara uymaları konusunda uyarmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Denetimler gün boyu devam etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.