PANDEMİ KİME VAR KİME YOK?

Asayiş 12.02.2021 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PANDEMİ KİME VAR KİME YOK?

AKP pandemi kurallarını hiçe sayarak binlerce kişinin sosyal mesafesiz yan yana durduğu il, ilçe ve kadın kolları kongrelerinin bir yenisini bugün ilimizde gerçekleştirdi. AKP İl Kadın Kolları 6. Olağan kongresi Kongre Merkezi’nde pandemiye rağmen ve pandemi kurallarına dikkat etmeksizin bugün yapıldı.    Ekonomide yaşanan darboğaz, birçok sektörü ve vatandaşımızı etkiledi. Bu durumdan en çok etkilenen de maalesef ki yalnız bırakılan küçük esnaf. Esnafımız hem gelir kaybı yaşarken hem de  aynı zamanda borçları katlanarak büyüyor. Siftah yapamayan esnaf eve ekmek götürmekte bile zorlanıyor. Esnafın, vatandaşın pandemi ve kısıtlamalarla beli bükülmüşken AKP’nin hınca hınç insanlarla dolu salonlarda kongre yapması reva mı? Kim bu konuya açıklık getirecek? Salgın dolayısıyla lokantalar ve cafeler kapalı, kongre salonları dolu. Hava hoş, ölen ölsün, salonlara gidenler düşünsün mü diyeceğiz?   Şanbaz YILDIZ İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı
AKP pandemi kurallarını hiçe sayarak binlerce kişinin sosyal mesafesiz yan yana durduğu il, ilçe ve kadın kolları kongrelerinin bir yenisini bugün ilimizde gerçekleştirdi. AKP İl Kadın Kolları 6. Olağan kongresi Kongre Merkezi’nde pandemiye rağmen ve pandemi kurallarına dikkat etmeksizin bugün yapıldı. 
 
Ekonomide yaşanan darboğaz, birçok sektörü ve vatandaşımızı etkiledi. Bu durumdan en çok etkilenen de maalesef ki yalnız bırakılan küçük esnaf. Esnafımız hem gelir kaybı yaşarken hem de  aynı zamanda borçları katlanarak büyüyor. Siftah yapamayan esnaf eve ekmek götürmekte bile zorlanıyor. Esnafın, vatandaşın pandemi ve kısıtlamalarla beli bükülmüşken AKP’nin hınca hınç insanlarla dolu salonlarda kongre yapması reva mı? Kim bu konuya açıklık getirecek? Salgın dolayısıyla lokantalar ve cafeler kapalı, kongre salonları dolu. Hava hoş, ölen ölsün, salonlara gidenler düşünsün mü diyeceğiz?
 
Şanbaz YILDIZ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.