LASTİK İŞ

ÖZDERE:MHP YE ŞANS VERİN

Asayiş 03.09.2013 - 23:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZDERE:MHP YE ŞANS VERİN

MHP Belediye Başkan Adayı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Değirmendere vatandaşlarla buluşan Özdere “MHP olarak yorulmadan çalışmalrımaza devam edeceğiz”dedi.

Yerel seçimler için çalışmalarına yedi ay önce başlayan MHP Belediye Başkan Adayı adnan özdere, gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün 17 Ağustos şehitliğini ziyaret eden Özdere daha sonra Kastamonulular derneğini, Halıderespor yöneticilerini ziyaret etti.  DOĞU VE GÜNEY DOĞU'YU BÖLDÜLER İktidarın Ülkeyi böldüğünü belirten Özdere “Ülkemiz üzerinden oyunlar oynanıyor. Bu bölünmeler ülkemize büyük zarar verdi. ABD’nin bu oyunlarına çanak tutan yetkililerimiz ilk olarak Doğu ve Güney doğuyu bölünme aşamasına getirdiler. Ülkemize adalet ve düzenin gelmesi için MHP ‘ye ihtiyaç vardır. Geçmişte oynanan oyunlarla ülkemize ait olan Mekadonya, Üsküp ve benzeri topraklarımızı kaybettik. Bunlar bu kaybedilen topraklardan ders almadılar ve ya almak istemiyorlarki bu örneği göz önünde bulundurmadılar. Bu olaylar parti meselesinden çıktı” dedi. MHP’YE ŞANS VERİN Halkın bu seçimlerde MHP'yi denemesi gerektiğini altını çizen Özdere “Gölcük’e hizmet vermek için bir yola çıktık. 14 Senedir bu kentte hiç bir değişikliğin yapılmadığını gördük. Bakın depremden 14 yıl geçti. Fakat Gölcük’te hiç bir gelişme olmadı aksine gerileme oldu. Bu gün belediye çalışanlarına bakıldığında görevliler istediği zaman göreve geliyorlar istediği zaman gidiyorlar. Işte bu disiplinsizlik olduğu sürece Gölcük gerilemeye mahkümdur. Bize 1 kere bir şans verin ve yapacaklarımızı görün”dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Değirmendere vatandaşlarla buluşan Özdere “MHP olarak yorulmadan çalışmalrımaza devam edeceğiz”dedi.

Yerel seçimler için çalışmalarına yedi ay önce başlayan MHP Belediye Başkan Adayı adnan özdere, gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün 17 Ağustos şehitliğini ziyaret eden Özdere daha sonra Kastamonulular derneğini, Halıderespor yöneticilerini ziyaret etti. 

DOĞU VE GÜNEY DOĞU'YU BÖLDÜLER

İktidarın Ülkeyi böldüğünü belirten Özdere “Ülkemiz üzerinden oyunlar oynanıyor. Bu bölünmeler ülkemize büyük zarar verdi. ABD’nin bu oyunlarına çanak tutan yetkililerimiz ilk olarak Doğu ve Güney doğuyu bölünme aşamasına getirdiler. Ülkemize adalet ve düzenin gelmesi için MHP ‘ye ihtiyaç vardır. Geçmişte oynanan oyunlarla ülkemize ait olan Mekadonya, Üsküp ve benzeri topraklarımızı kaybettik. Bunlar bu kaybedilen topraklardan ders almadılar ve ya almak istemiyorlarki bu örneği göz önünde bulundurmadılar. Bu olaylar parti meselesinden çıktı” dedi.

MHP’YE ŞANS VERİN

Halkın bu seçimlerde MHP'yi denemesi gerektiğini altını çizen Özdere “Gölcük’e hizmet vermek için bir yola çıktık. 14 Senedir bu kentte hiç bir değişikliğin yapılmadığını gördük. Bakın depremden 14 yıl geçti. Fakat Gölcük’te hiç bir gelişme olmadı aksine gerileme oldu. Bu gün belediye çalışanlarına bakıldığında görevliler istediği zaman göreve geliyorlar istediği zaman gidiyorlar. Işte bu disiplinsizlik olduğu sürece Gölcük gerilemeye mahkümdur. Bize 1 kere bir şans verin ve yapacaklarımızı görün”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.