LASTİK İŞ

ÖZDAĞ'IN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gündem 18.05.2017 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZDAĞ'IN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve 10 aydır cezaevinde olan KOTO eski başkanı Murat Özdağ, bugün 2. kez hakim karşısına çıktı

Kocaeli'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Kocaeli Ticaret Odası eski Başkanı Murat Özdağ'ın bugün Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklar dinlenirken, Murat Özdağ savunmasında, "Benim FETÖ'ye finansal destek sağladığımı ve cemaat parasıyla şirket kurduğumu iddia eden Y.K'yı tanımıyorum. Kazanç ve gelirlerimin nasıl olduğu ortadadır. Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin yönetim kuruluna katılmam yatırımcı olmamla ilişkilidir. KASİAD ile ilgili de çok kısa bir dönem üyeydim. Mantığımız uyuşmadığı için ayrılmıştım. 2010 yılında yeniden üye oldum. Örgütün ülkemize ve hükümete yaptıklarını gördükten sonra da 2014 başlarında istifa ettim. Zaten bu işleri şirketteki müdürlerimiz takip ederdi. Kimse Yok Mu Derneği'ne ise üye olduğumdan haberim bile yoktu. Öğrendiğim gibi dernek üyeliğinden istifa ettim" dedi.   ÇOCUKLARIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU Murat Özdağ 10 aydır tutuklu olduğunu belirterek, "Terör örgütü üyesi değilim. Devletime ve milletime bağlı bir insanım. Öyle bir insan olsam, hain darbe girişiminin ardından 20 milyon yatırım yapmam. Devlet çocuğumu gönderdiğim okulda FETÖ olduğunu 2015 yılında anladı, ben de 2014 yılında anladım. İki çocuğum okullarını bıraktı. Psikolojileri bozuldu. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Çünkü onlar okusun diye okullarına para yolladım. Tahliyemi talep ediyorum. Beraat edeceğime inanıyorum. Suçsuzum" diyerek kendini savundu.   7 AĞUSTOS'A ERTELENDİ Mahkeme heyeti Murat Özdağ'ın tutukluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 7 Ağustos'a erteledi. Bu arada, duruşmayı cep telefonu ile kaydetmeye çalışan bir şahıs savcı tarafından fark edildi. Telefonuna el konulan şahıs görevliler tarafından mahkeme salonunun dışına çıkarılırken, şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.  
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve 10 aydır cezaevinde olan KOTO eski başkanı Murat Özdağ, bugün 2. kez hakim karşısına çıktı

Kocaeli'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Kocaeli Ticaret Odası eski Başkanı Murat Özdağ'ın bugün Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklar dinlenirken, Murat Özdağ savunmasında, "Benim FETÖ'ye finansal destek sağladığımı ve cemaat parasıyla şirket kurduğumu iddia eden Y.K'yı tanımıyorum. Kazanç ve gelirlerimin nasıl olduğu ortadadır. Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin yönetim kuruluna katılmam yatırımcı olmamla ilişkilidir. KASİAD ile ilgili de çok kısa bir dönem üyeydim. Mantığımız uyuşmadığı için ayrılmıştım. 2010 yılında yeniden üye oldum. Örgütün ülkemize ve hükümete yaptıklarını gördükten sonra da 2014 başlarında istifa ettim. Zaten bu işleri şirketteki müdürlerimiz takip ederdi. Kimse Yok Mu Derneği'ne ise üye olduğumdan haberim bile yoktu. Öğrendiğim gibi dernek üyeliğinden istifa ettim" dedi.

 

ÇOCUKLARIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Murat Özdağ 10 aydır tutuklu olduğunu belirterek, "Terör örgütü üyesi değilim. Devletime ve milletime bağlı bir insanım. Öyle bir insan olsam, hain darbe girişiminin ardından 20 milyon yatırım yapmam. Devlet çocuğumu gönderdiğim okulda FETÖ olduğunu 2015 yılında anladı, ben de 2014 yılında anladım. İki çocuğum okullarını bıraktı. Psikolojileri bozuldu. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Çünkü onlar okusun diye okullarına para yolladım. Tahliyemi talep ediyorum. Beraat edeceğime inanıyorum. Suçsuzum" diyerek kendini savundu.

 

7 AĞUSTOS'A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti Murat Özdağ'ın tutukluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 7 Ağustos'a erteledi.

Bu arada, duruşmayı cep telefonu ile kaydetmeye çalışan bir şahıs savcı tarafından fark edildi. Telefonuna el konulan şahıs görevliler tarafından mahkeme salonunun dışına çıkarılırken, şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.