LASTİK İŞ
ismail

ÖZ YEĞENİNİ İSTİSMAR EDEN AMCAYA 22 YIL HAPİS

28.04.2021 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖZ YEĞENİNİ İSTİSMAR EDEN AMCAYA 22 YIL HAPİS

Kocaeli'de öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan amca, son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada 14 yaşındaki mağdur kızın babası kardeşine iftira atıldığını iddia ederken, mahkeme heyeti ise amcaya 22 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre Kocaeli'de yaşayan F.A., kızı E.A'nın (14) sürekli olarak banyoya girmesi ve saatlerce banyoda kalmasından, akrabalar gelince kendisini odaya kilitlemesinden ve intihar girişiminde bulunmasından şüphelenerek kızını psikoloğa götürdü. E.A., psikologdaki tedavisinden sonra annesine 4 yaşından bu yana amcası F.A. tarafından istismar edildiğini anlattı. Anne F.A'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan amca F.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. "Kardeşime iftira atıldı" Hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açılan sanık F.A'nın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, E.A'nın babası C.A. katılırken, sanık F.A. duruşmaya SEGBİS ile bağlandı. Mahkeme heyetinin söz vermesi üzerine konuşan E.A.'nın babası C.A., F.A'dan şikayetçi olmadığını söyleyerek, kardeşine iftira atıldığını ifade etti. Suçlamaları kabul etmedi Kendisine iftira atıldığını savunan F.A., "E.A'nın söylediği ifadelerin bir tanesi bile ispatlanmadı, bunların ispatlanmasını istiyorum. Çevremde şuana kadar tarafıma atılmış bir itham dahi yoktur. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraat ve tahliyemi istiyorum" dedi. "Fransa'ya gidebilmek için iftira attılar" Sanık avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu ise mağdurun annesinin Fransa'ya gidebilmek ve 'mülteci kabul sözleşmesinden' yararlanabilmek amacıyla böyle bir iftiranın atıldığını beyan etti. 22 yıl 6 ay hapis Mahkeme heyeti, mağdur E.A'nın sanık F.A'nın öz yeğeni olmasını ve olay tarihinde 12 yaşından küçük olmasını göz önünde bulundurarak, sanık F.A'ya 22 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Kocaeli'de öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan amca, son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada 14 yaşındaki mağdur kızın babası kardeşine iftira atıldığını iddia ederken, mahkeme heyeti ise amcaya 22 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre Kocaeli'de yaşayan F.A., kızı E.A'nın (14) sürekli olarak banyoya girmesi ve saatlerce banyoda kalmasından, akrabalar gelince kendisini odaya kilitlemesinden ve intihar girişiminde bulunmasından şüphelenerek kızını psikoloğa götürdü. E.A., psikologdaki tedavisinden sonra annesine 4 yaşından bu yana amcası F.A. tarafından istismar edildiğini anlattı. Anne F.A'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan amca F.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Kardeşime iftira atıldı"
Hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açılan sanık F.A'nın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, E.A'nın babası C.A. katılırken, sanık F.A. duruşmaya SEGBİS ile bağlandı. Mahkeme heyetinin söz vermesi üzerine konuşan E.A.'nın babası C.A., F.A'dan şikayetçi olmadığını söyleyerek, kardeşine iftira atıldığını ifade etti.

Suçlamaları kabul etmedi
Kendisine iftira atıldığını savunan F.A., "E.A'nın söylediği ifadelerin bir tanesi bile ispatlanmadı, bunların ispatlanmasını istiyorum. Çevremde şuana kadar tarafıma atılmış bir itham dahi yoktur. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraat ve tahliyemi istiyorum" dedi.

"Fransa'ya gidebilmek için iftira attılar"
Sanık avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu ise mağdurun annesinin Fransa'ya gidebilmek ve 'mülteci kabul sözleşmesinden' yararlanabilmek amacıyla böyle bir iftiranın atıldığını beyan etti.

22 yıl 6 ay hapis
Mahkeme heyeti, mağdur E.A'nın sanık F.A'nın öz yeğeni olmasını ve olay tarihinde 12 yaşından küçük olmasını göz önünde bulundurarak, sanık F.A'ya 22 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.