LASTİK İŞ
ismail

ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIĞI

Eğitim 02.02.2021 - 08:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIĞI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 22 Ocak tarihinde yüz yüze olarak başlayan destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Mert, “Öğrencilerin sağlığı her zaman ön planda” dedi.

 Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 22 Ocak 2021 tarihinde yüz yüze olarak başlayan destekleme ve yetiştirme kursları hakkında bazı bilgiler verdi. Mert, konu hakkında yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere koronavirüs ile mücadele kapsamında, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak okullarımızdaki yüz yüze eğitim geçici bir süre için durdurulmuş, bunun yerine internet ve EBA TV üzerinden eğitimler verilmeye başlanmıştı. Bu eğitimlere ilçemizden katılım oranı oldukça yüksek oldu” dedi.  ‘TALEP EDEN OKULLARIMIZDA BAŞLADI’ Açıklamalarına devam eden Mert, “Öğrencilerimizin internet üzerinden katıldıkları eğitimler, 22 Ocak 2021 tarihi itibariyle ara tatile girilmesi dolayısıyla bitmişti. Yine aynı gün, talepte bulunan okullarda başlamak üzere destekleme ve yetiştirme kurslarının yüz yüze olmak kaydıyla başlayabileceği açıklanmıştı. Bu kurslara da orta son ve lise son sınıf öğrencilerinin, ayrıca mezun öğrencilerin katılabileceği dile getirilmişti. Bu anlamda ilçemizde de bunu talep eden okullarımız oldu. Onlar da yüz yüze eğitimlerine başladı” dedi.  ‘PANDEMİ KOŞULLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR’ Mert, açıklamasının sonunda “Destekleme ve yetiştirme kursları, tüm okullarımızda değil ama talepte bulunan okullarımızda başladı. Okullarımız elbette farklı tarihlerde taleplerde bulunabiliyor. Söz konusu okullarımızda da taleplerinin ardından eğitimler başlıyor. Kurslarımızda pandemi koşulları göz önünde bulunduruluyor. Öğrencilerimizin, çocuklarımızın sağlığı her zamanki gibi ön planda. Maske ve sosyal mesafe kuralarını gözeterek eğitimler veriliyor. Temizlik konusunda öğrencilerimiz de oldukça duyarlı. Tüm öğrencilerimize de bu vesile ile başarılar diliyoruz” dedi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 22 Ocak tarihinde yüz yüze olarak başlayan destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Mert, “Öğrencilerin sağlığı her zaman ön planda” dedi.

 Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 22 Ocak 2021 tarihinde yüz yüze olarak başlayan destekleme ve yetiştirme kursları hakkında bazı bilgiler verdi. Mert, konu hakkında yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere koronavirüs ile mücadele kapsamında, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak okullarımızdaki yüz yüze eğitim geçici bir süre için durdurulmuş, bunun yerine internet ve EBA TV üzerinden eğitimler verilmeye başlanmıştı. Bu eğitimlere ilçemizden katılım oranı oldukça yüksek oldu” dedi.

 ‘TALEP EDEN OKULLARIMIZDA BAŞLADI’

Açıklamalarına devam eden Mert, “Öğrencilerimizin internet üzerinden katıldıkları eğitimler, 22 Ocak 2021 tarihi itibariyle ara tatile girilmesi dolayısıyla bitmişti. Yine aynı gün, talepte bulunan okullarda başlamak üzere destekleme ve yetiştirme kurslarının yüz yüze olmak kaydıyla başlayabileceği açıklanmıştı. Bu kurslara da orta son ve lise son sınıf öğrencilerinin, ayrıca mezun öğrencilerin katılabileceği dile getirilmişti. Bu anlamda ilçemizde de bunu talep eden okullarımız oldu. Onlar da yüz yüze eğitimlerine başladı” dedi.

 ‘PANDEMİ KOŞULLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR’

Mert, açıklamasının sonunda “Destekleme ve yetiştirme kursları, tüm okullarımızda değil ama talepte bulunan okullarımızda başladı. Okullarımız elbette farklı tarihlerde taleplerde bulunabiliyor. Söz konusu okullarımızda da taleplerinin ardından eğitimler başlıyor. Kurslarımızda pandemi koşulları göz önünde bulunduruluyor. Öğrencilerimizin, çocuklarımızın sağlığı her zamanki gibi ön planda. Maske ve sosyal mesafe kuralarını gözeterek eğitimler veriliyor. Temizlik konusunda öğrencilerimiz de oldukça duyarlı. Tüm öğrencilerimize de bu vesile ile başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.