LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER TABLETLERİNE KAVUŞTU

Eğitim 05.03.2021 - 16:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖĞRENCİLER TABLETLERİNE KAVUŞTU

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine 64 tablet verildi.

 KSO tarafından alınan 64 tablet bilgisayar KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine verilmek üzere okulun çok amaçlı salonunda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, , Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Okul Müdürü Hamit Ümit Şişman okul Yönetimi, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.    Program saygı duruşu ardından istiklal marşı okunmasıyla başladı. Başlanan programda konuşan Kocaeli Vali yardımcısı Dursun Balaban; “Bu binalar içinde çocuklarımız olduğu için güzel oluyor. Sadece ülkemizde değil dünyanın üzerinde bir kara bulut var. Bu kara bulutun dağılmasını ancak el ele, el birliğimiz ile sağlayabiliriz. Bu yüzden bu mini yavrularımızın, öğrencilerimizin tekrar okulları doldurması için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. KORONA virüsten kurtulmamız için öncelikle tüm kurallara harfiyen riayet edeceğiz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarında asla gevşemeyeceğiz. Ondan sonra da Allah’ın izniyle CORONAYI defedeceğiz. Gerçekten çok sıkıntılı günler yaşadık. Çocuklarımız ve büyüklerimiz evlerinde kapalı kaldı. Ama biz onları çok seviyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz büyüklerimiz ise en değerlimizdir. Kocaeli Sanayi Odamız öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmaya devam ediyor. Desteklerinden ötürü onları kutluyorum. İnşallah bu destekler ilimiz geneline de yayılır. Bizler bununda yapılacağına inanıyoruz. Çünkü Kocaeli en güzel çalışmaları hak eden bir ildir. Ben çocuklarımızın tabletlerini dersleri ve gelecekleri için kullanacaklarına inanıyorum. Biliyorsunuz ki günümüzün hastalığı teknoloji bağımlılığıdır. Çocuklarımızı bu hastalıktan korumamız gerekiyor. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.   Akabinde Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu konuşma yaptı. Zeytinoğlu, ‘Bugün KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda güzel bir tören gerçekleştiriyoruz. 64 öğrencimize Tablet dağıtımı yapacağız. Bugün törenimize Sayın Valimizde katılım sağlayacaktı. Fakat rahatsızlığından ötürü katılamadı. Kendisine geçmiş olsun temennimizi iletiyoruz. Kocaeli Sanayi Odası olarak öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.   Konuşmaların ardından  15 öğrenciye tabletlerini Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından takdim edildi. Akabinde KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri Vali Yardımcısın Dursun Balaban’a çiçek takdiminde bulundu. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.   Fahri Haner  
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine 64 tablet verildi.

 KSO tarafından alınan 64 tablet bilgisayar KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine verilmek üzere okulun çok amaçlı salonunda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, , Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Okul Müdürü Hamit Ümit Şişman okul Yönetimi, öğrenciler ve veliler katılım sağladı. 

 

Program saygı duruşu ardından istiklal marşı okunmasıyla başladı. Başlanan programda konuşan Kocaeli Vali yardımcısı Dursun Balaban; “Bu binalar içinde çocuklarımız olduğu için güzel oluyor. Sadece ülkemizde değil dünyanın üzerinde bir kara bulut var. Bu kara bulutun dağılmasını ancak el ele, el birliğimiz ile sağlayabiliriz. Bu yüzden bu mini yavrularımızın, öğrencilerimizin tekrar okulları doldurması için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. KORONA virüsten kurtulmamız için öncelikle tüm kurallara harfiyen riayet edeceğiz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarında asla gevşemeyeceğiz. Ondan sonra da Allah’ın izniyle CORONAYI defedeceğiz. Gerçekten çok sıkıntılı günler yaşadık. Çocuklarımız ve büyüklerimiz evlerinde kapalı kaldı. Ama biz onları çok seviyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz büyüklerimiz ise en değerlimizdir. Kocaeli Sanayi Odamız öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmaya devam ediyor. Desteklerinden ötürü onları kutluyorum. İnşallah bu destekler ilimiz geneline de yayılır. Bizler bununda yapılacağına inanıyoruz. Çünkü Kocaeli en güzel çalışmaları hak eden bir ildir. Ben çocuklarımızın tabletlerini dersleri ve gelecekleri için kullanacaklarına inanıyorum. Biliyorsunuz ki günümüzün hastalığı teknoloji bağımlılığıdır. Çocuklarımızı bu hastalıktan korumamız gerekiyor. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Akabinde Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu konuşma yaptı. Zeytinoğlu, ‘Bugün KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda güzel bir tören gerçekleştiriyoruz. 64 öğrencimize Tablet dağıtımı yapacağız. Bugün törenimize Sayın Valimizde katılım sağlayacaktı. Fakat rahatsızlığından ötürü katılamadı. Kendisine geçmiş olsun temennimizi iletiyoruz. Kocaeli Sanayi Odası olarak öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından  15 öğrenciye tabletlerini Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından takdim edildi. Akabinde KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri Vali Yardımcısın Dursun Balaban’a çiçek takdiminde bulundu. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.