NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ PAZAR GÜNÜ DE AÇIK

Gündem 10.03.2021 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ PAZAR GÜNÜ DE AÇIK

Kocaeli Valiliği nüfus müdürlüklerinin pazar günü de açık olacağını duyurdu. Hafta sonu sınavlar dolayısıyla geçici kimlik belgesi verilebilecek.

Kocaeli Valiliği, nüfus müdürlüklerinin pazar günü de açık olacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ ÖSYM Başkanlığı tarafından 14 Mart  2021 Pazar günü Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı”(2021-MEB- EKYS ) yapılacaktır.  Sınava katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için “Sınav Giriş Belgesi” ile 2 (iki) adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni T.C. Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere “Geçici Kimlik Belgesi“ verilecektir.  Bu nedenle; 14 Mart 2021 Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır."
Kocaeli Valiliği nüfus müdürlüklerinin pazar günü de açık olacağını duyurdu. Hafta sonu sınavlar dolayısıyla geçici kimlik belgesi verilebilecek.

Kocaeli Valiliği, nüfus müdürlüklerinin pazar günü de açık olacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ ÖSYM Başkanlığı tarafından 14 Mart  2021 Pazar günü Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı”(2021-MEB- EKYS ) yapılacaktır.  Sınava katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için “Sınav Giriş Belgesi” ile 2 (iki) adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni T.C. Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere “Geçici Kimlik Belgesi“ verilecektir.  Bu nedenle; 14 Mart 2021 Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.