LASTİK İŞ
ismail

MUHTAR GÜLDAL TOPRAĞA VERİLDİ !

Gölcük 08.09.2014 - 20:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MUHTAR GÜLDAL TOPRAĞA VERİLDİ !

Uzun süredir Kemik kanseri tedavisi gören Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Güldal toprağa verildi.

Uzun süredir kemik kanseri nedeniyle rahatsız olan Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Güldal tedavi gördüğü hastane de yaşamını yitirdi. Önceki gün vefat eden Muhtar Güldal için Yunus Emre Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat ABiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Kaymakamlık Yazı İşeri Müdürü Lütfü Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, ilçe Tarım Müdürü Serkan Akça, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar ve mahale sakinleri katıldı.  AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA KALABİLDİ Çevresi tarafından çok sevilen biri olan muhtar Ali Güldal'ın vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Taziyeleri kardeşi ve oğlu kabul etti. merhum Güldal kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.
Uzun süredir Kemik kanseri tedavisi gören Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Güldal toprağa verildi.
Uzun süredir kemik kanseri nedeniyle rahatsız olan Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Güldal tedavi gördüğü hastane de yaşamını yitirdi. Önceki gün vefat eden Muhtar Güldal için Yunus Emre Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat ABiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Kaymakamlık Yazı İşeri Müdürü Lütfü Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, ilçe Tarım Müdürü Serkan Akça, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar ve mahale sakinleri katıldı. 
AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA KALABİLDİ
Çevresi tarafından çok sevilen biri olan muhtar Ali Güldal'ın vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Taziyeleri kardeşi ve oğlu kabul etti. merhum Güldal kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.