LASTİK İŞ

MİNİKLER OKULA BAŞLADI !

Eğitim 08.09.2014 - 20:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MİNİKLER OKULA BAŞLADI !

Okula uyum programı çerçevesinde bir hafta önce açılan okullar 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına 'Merhaba' dedi.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 1. sınıf, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulları’nın beşinci sınıf öğrencileri okula başladı.  Üç aylık yaz tatilinin ardından okullar açıldı. Okula uyum programı çerçevesinde bir hafta önce açılan okullar  2014-2015 Eğitim Öğretim yılına 'Merhaba' dedi. Barbaros İlkokulu’nda Anaokuluna ve birinci sınıfa başlayan minik öğrenciler okula aileleri ile birlikte geldi. Bu yıl ilk defa okulla tanışan anasınıfı öğrencilerinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Bazı öğrenciler hemen okula adapte olurken bazı öğrenciler ailelerinden ayrılmak istemedi.  PİRİ REİS ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇILACAK Çevre düzenlemesi devam eden Piri Reis ortaokulu'nda çalışmalar sona erdi. Ancak çevre düzenlemesi bitmeyen okulun öğrencileri bir hafta daha Barbaros İlkokulu'nda eğitim görecek. Öğrencielri bir hafta sonra yeni okulalrında eğitim öğretime devam edecek.
Okula uyum programı çerçevesinde bir hafta önce açılan okullar 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına 'Merhaba' dedi.
Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 1. sınıf, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulları’nın beşinci sınıf öğrencileri okula başladı. 
Üç aylık yaz tatilinin ardından okullar açıldı. Okula uyum programı çerçevesinde bir hafta önce açılan okullar  2014-2015 Eğitim Öğretim yılına 'Merhaba' dedi. Barbaros İlkokulu’nda Anaokuluna ve birinci sınıfa başlayan minik öğrenciler okula aileleri ile birlikte geldi. Bu yıl ilk defa okulla tanışan anasınıfı öğrencilerinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Bazı öğrenciler hemen okula adapte olurken bazı öğrenciler ailelerinden ayrılmak istemedi. 
PİRİ REİS ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇILACAK
Çevre düzenlemesi devam eden Piri Reis ortaokulu'nda çalışmalar sona erdi. Ancak çevre düzenlemesi bitmeyen okulun öğrencileri bir hafta daha Barbaros İlkokulu'nda eğitim görecek. Öğrencielri bir hafta sonra yeni okulalrında eğitim öğretime devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.