MİLLİ EĞİTİM BAKANI GÖLCÜK'TE

17.08.2020 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI GÖLCÜK'TE

Milli Eğitim Bakanı Zişya Selçuk Gölcük'e geldi. Bakan Selçuk'a ,Kaymakam Cengiz Karabulut ile Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer eşlik etti.

 17 Ağustos 1999 depreminde yaşamını yitirenler, düzenlenen anma töreniyle mezarları başında anıldı. Törene Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katıldı. Asrın felaketi olarak adlandırılan 17 Ağustos depreminin 21’inci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler için Saraylı'da bulunan 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ile milletvekilleri ve yakınlarının kaybedenlerin katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Dualar edilen törende duygulu anlar yaşandı. 
Milli Eğitim Bakanı Zişya Selçuk Gölcük'e geldi. Bakan Selçuk'a ,Kaymakam Cengiz Karabulut ile Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer eşlik etti.

 17 Ağustos 1999 depreminde yaşamını yitirenler, düzenlenen anma töreniyle mezarları başında anıldı. Törene Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katıldı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan 17 Ağustos depreminin 21’inci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler için Saraylı'da bulunan 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ile milletvekilleri ve yakınlarının kaybedenlerin katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Dualar edilen törende duygulu anlar yaşandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.