MHP'DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Sağlık 18.11.2020 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MHP'DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yöneticileri, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu. MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Koronavirüs ile mücadelede kan bağışına önem vermeliyiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yöneticileri, Gölcük’te haftanın belli günlerinde Türk Kızılayı tarafından yapılan kan bağış kampanyalarına destek olmak amacıyla yönetim olarak kan bağışı yapmaya başladıklarını dile getirdi. Hastalara şifa olması konusunda büyük bir önem taşıyan kan bağışının özellikle koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu dönemde daha fazla sayıda yapılması gerektiğini dile getiren MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, kan ihtiyacının her zaman olabileceğini, bundan dolayı bu konuya hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade etti.  ‘KAN İHTİYACI HER ZAMAN OLABİLİR’ MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, kan bağışına yönetim olarak katıldıklarını ifade ederek “Kan bağışına her dönemde ihtiyaç duyulduğunu unutmamak gerekir. Bugün hastanede kan ihtiyacı olan kişilere destek olmak amacıyla periyodik olarak kan bağışında bulunmalıyız. Yarın sıra bize de gelebilir. Bundan dolayı, kendi kan grubumuzdan bol miktarda kan bulunabileceği düşüncesine kapılmadan kan bağışını sürekli yapmamız gerekir. Bizler de özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüs ile mücadele döneminde, kan ihtiyacının daha fazla olacağını düşünerek yönetim kurulu olarak kan bağışına katıldık. Parti üyelerimize bağışta bulunmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yöneticileri, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu. MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Koronavirüs ile mücadelede kan bağışına önem vermeliyiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yöneticileri, Gölcük’te haftanın belli günlerinde Türk Kızılayı tarafından yapılan kan bağış kampanyalarına destek olmak amacıyla yönetim olarak kan bağışı yapmaya başladıklarını dile getirdi. Hastalara şifa olması konusunda büyük bir önem taşıyan kan bağışının özellikle koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu dönemde daha fazla sayıda yapılması gerektiğini dile getiren MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, kan ihtiyacının her zaman olabileceğini, bundan dolayı bu konuya hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

 ‘KAN İHTİYACI HER ZAMAN OLABİLİR’

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, kan bağışına yönetim olarak katıldıklarını ifade ederek “Kan bağışına her dönemde ihtiyaç duyulduğunu unutmamak gerekir. Bugün hastanede kan ihtiyacı olan kişilere destek olmak amacıyla periyodik olarak kan bağışında bulunmalıyız. Yarın sıra bize de gelebilir. Bundan dolayı, kendi kan grubumuzdan bol miktarda kan bulunabileceği düşüncesine kapılmadan kan bağışını sürekli yapmamız gerekir. Bizler de özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüs ile mücadele döneminde, kan ihtiyacının daha fazla olacağını düşünerek yönetim kurulu olarak kan bağışına katıldık. Parti üyelerimize bağışta bulunmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.