MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANACAK MI?

Spor 29.01.2021 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANACAK MI?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir katıldığı canlı yayın programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özdemir maçların seyircili oynanması konusuna da açıklık getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, D-Smart canlı yayınına konuk olarak gündemi dair soruları yanıtladı. “MART BAŞINDAN İTİBAREN SEYİRCİLİ” Mart ayından itibaren maçların seyircili oynanma ihtimaline değinen Başkan Özdemir açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıklaması var artacak olan aşı sayılarıyla ilgili. Günlük vaka sayıları çok düşerse, restoranlar, kafeler, oteller açılırsa, normal hayata dönüş başlarsa biz de seyircili futbol maçları oynatmak istiyoruz. Bunu belli bir oranda yapmamız gerekiyor. Bir tribünün kapasitesinin belli bir oranda kullanılmasına karar verilir. Eğer misafir takımın kullanacağı yer 2.500 kişilikse 250 kişi gelecek. Oranlara göre değişecek.” İfadelerini kullandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir katıldığı canlı yayın programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özdemir maçların seyircili oynanması konusuna da açıklık getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, D-Smart canlı yayınına konuk olarak gündemi dair soruları yanıtladı.

“MART BAŞINDAN İTİBAREN SEYİRCİLİ”
Mart ayından itibaren maçların seyircili oynanma ihtimaline değinen Başkan Özdemir açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıklaması var artacak olan aşı sayılarıyla ilgili. Günlük vaka sayıları çok düşerse, restoranlar, kafeler, oteller açılırsa, normal hayata dönüş başlarsa biz de seyircili futbol maçları oynatmak istiyoruz. Bunu belli bir oranda yapmamız gerekiyor. Bir tribünün kapasitesinin belli bir oranda kullanılmasına karar verilir. Eğer misafir takımın kullanacağı yer 2.500 kişilikse 250 kişi gelecek. Oranlara göre değişecek.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.