LASTİK İŞ

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

10.05.2018 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

“Gölcükte Öğrenci Olmak” projesi kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından koordine edilen Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi tarafından “Şiir Dinletisi“ düzenlendi.

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında düzenlenen şiir dinletisine İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Ahmet Şimşek, Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram, Okul Müdürü Ali Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.  Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleşen programın sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Tuğba İlman ve Emine Altıntaş Ekinci yaptı. Programda, Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri, ünlü şairlerin çeşitli şiirlerini okuyarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar. Şiirlerin yanı sıra müzik öğretmeni Hatice Demirel tarafından hazırlanan türkülere katılımcılar da eşlik etti. Ayrıca tiyatral gösteriler ile şiirlere ayrı bir hava katan öğrenciler seyirciler tarafından büyük alkış aldı.
“Gölcükte Öğrenci Olmak” projesi kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından koordine edilen Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi tarafından “Şiir Dinletisi“ düzenlendi.

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında düzenlenen şiir dinletisine İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Ahmet Şimşek, Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram, Okul Müdürü Ali Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. 
Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleşen programın sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Tuğba İlman ve Emine Altıntaş Ekinci yaptı. Programda, Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri, ünlü şairlerin çeşitli şiirlerini okuyarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar. Şiirlerin yanı sıra müzik öğretmeni Hatice Demirel tarafından hazırlanan türkülere katılımcılar da eşlik etti. Ayrıca tiyatral gösteriler ile şiirlere ayrı bir hava katan öğrenciler seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.