LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE'DE MARKETİ SOYDULAR

26.07.2018 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'DE MARKETİ SOYDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Balcılar Apartmanı’nın altında bulunan Semih Orak’a ait olan Ekomini Markete dün gece 3:30 sıralarında hırsız ya da hırsızlar girdi.

 Marketten sigara, alkollü içeceklerin pahalı olanlarını ve bir mikrar nakip çalan hırsızlar güvenlik kamerası kayıt cihazını da aldıktan sonra marketi harabeye çevirerek kayıplara karıştılar. Güvenlik kamerası kayıt cihazını da çalmışlar Edilinen bilgi ve iddialara göre olay şu şekilde gelişti. Ekomini markete sabah ekmek getiren ekmekçinin market kapısını yarım açık olduğunu görmesiyle anlaşılıyor ve hemen iş yeri sahibi Semih Orak’a haber veriyor. Kısa sürede iş yerine gelen Semih Orak marketine hırsız girdiğini anlayınca olayı hemen polise bildiriyor. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri olay ile ilgili incelemeler de bulundu. İş yerine ait güvenlik kamerası kayıt cihazı çalındığı için iş yeri kamerasını inceleyemeyen polisler çevredeki iş yerleri ve sitelerin güvenlik kameralarını incelediler. Polisler marketten sigara, alkollü içeceklerin pahalı olanlarını ve bir miktar nakit para ile güvenlik kamarası kayıt cihazını çalan hırsız ya da hırsızların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.  
Değirmendere Yalı Mahallesi Balcılar Apartmanı’nın altında bulunan Semih Orak’a ait olan Ekomini Markete dün gece 3:30 sıralarında hırsız ya da hırsızlar girdi.

 Marketten sigara, alkollü içeceklerin pahalı olanlarını ve bir mikrar nakip çalan hırsızlar güvenlik kamerası kayıt cihazını da aldıktan sonra marketi harabeye çevirerek kayıplara karıştılar.

Güvenlik kamerası kayıt cihazını da çalmışlar

Edilinen bilgi ve iddialara göre olay şu şekilde gelişti. Ekomini markete sabah ekmek getiren ekmekçinin market kapısını yarım açık olduğunu görmesiyle anlaşılıyor ve hemen iş yeri sahibi Semih Orak’a haber veriyor. Kısa sürede iş yerine gelen Semih Orak marketine hırsız girdiğini anlayınca olayı hemen polise bildiriyor. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri olay ile ilgili incelemeler de bulundu. İş yerine ait güvenlik kamerası kayıt cihazı çalındığı için iş yeri kamerasını inceleyemeyen polisler çevredeki iş yerleri ve sitelerin güvenlik kameralarını incelediler. Polisler marketten sigara, alkollü içeceklerin pahalı olanlarını ve bir miktar nakit para ile güvenlik kamarası kayıt cihazını çalan hırsız ya da hırsızların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.