LASTİK İŞ
ismail

LASTİĞİ PATLAYAN TIR KAZA YAPTI

Asayiş 18.06.2021 - 07:27, Güncelleme: 18.06.2021 - 07:27
 

LASTİĞİ PATLAYAN TIR KAZA YAPTI

Gölcük’te bir TIR’ın arka tekerleği patlayınca panikleyen sürücü karşı şeride geçti, büyük faciadan dönüldü

D-130 Karayolu üzerinde gece 02.15 sıralarında Karamürsel’den İzmit istikametine gitmekte olan TIR’ın lastiği patlaması sonucun kaza meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre gece 02.15 sıralarında Karamürsel istikametinden İzmit istikametine gitmekte olan Davut E’nin idaresindeki 41 R 7817 Plakalı TIR giderken bir anda arka tekerleğinin patlaması sonucunda panik yapan sürücü karşı şeride geçerek kaza yaptı. Karşı şeride geçen TIR yüklerin devrildi, çevredeki vatandaşlar 112 cağrı merkezine haber vermesi üzerine polis itfaiye sevk edildi, olay yerine gelen itfaiye gerekli çalışmalarını yaparken TIR sürücüsü Davut E ise kazada yara almadan kurtuldu, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Gölcük’te bir TIR’ın arka tekerleği patlayınca panikleyen sürücü karşı şeride geçti, büyük faciadan dönüldü

D-130 Karayolu üzerinde gece 02.15 sıralarında Karamürsel’den İzmit istikametine gitmekte olan TIR’ın lastiği patlaması sonucun kaza meydana geldi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre gece 02.15 sıralarında Karamürsel istikametinden İzmit istikametine gitmekte olan Davut E’nin idaresindeki 41 R 7817 Plakalı TIR giderken bir anda arka tekerleğinin patlaması sonucunda panik yapan sürücü karşı şeride geçerek kaza yaptı. Karşı şeride geçen TIR yüklerin devrildi, çevredeki vatandaşlar 112 cağrı merkezine haber vermesi üzerine polis itfaiye sevk edildi, olay yerine gelen itfaiye gerekli çalışmalarını yaparken TIR sürücüsü Davut E ise kazada yara almadan kurtuldu, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.