LASTİK İŞ
ismail

KÜTÜPHANELER HAFTASI GÖLCÜK’TE BİR DİZİ ETKİNLİKLE KUTLANDI

Gündem 02.04.2021 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KÜTÜPHANELER HAFTASI GÖLCÜK’TE BİR DİZİ ETKİNLİKLE KUTLANDI

57.Kütüphaneler Haftası münasebetiyle, Gölcük Anıtpark’ta, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük Kütüphane Müdürü Şengül Avcı ve davetlerin katılımıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında; Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphane Tanıtım Standı açılırken, Kocaeli İl Turizm Gezici Kütüphanesi de Anıtpark'a geldi. SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ Gençlere kitabı sevdirmek ve kütüphanelerin önemini aktarmak amacıyla yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: “Tarihler boyunca oluşan insanlığın birikimi kitaplar sayesinde, gelecek kuşaklara iletilmiştir. Bugün; oluşmuş bir medeniyet dünyası varsa, kitaplar sayesindedir. Gelişen teknoloji ile birlikte dijital ortamda da kitapların okunabilmesi gayet iyi bir şeydir. Çocuklarımız ve gençlerimizin dijital ortamda başka şeyler ile uğraşacaklarına kitapları tanımaları, okumaları ve kütüphanelere teşvik etmemiz gerekmektedir. Belediye hizmetlerinin sadece alt ve üst yapı hizmetleri olmadığı kanaatindeyiz. Sosyal ve kültürel faaliyetleri de bu kapsamda önemsiyoruz ve yapmaya gayret ediyoruz. Kütüphaneler Haftasını kutlayarak, bu programda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. ÇOCUKLARIMIZA KİTAP SEVGİSİ AŞILAMAYALIYIZ Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut da kütüphanelerin öneminden bahsettiği konuşmasında, çocuklarımıza kitap sevgisinin aşılanması gerektiğine vurgu yaptı. Karabulut ayrıca; Kütüphaneler Haftası’nı kutlayarak, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.  GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi standı gün boyu açık kalırken, ziyaretçilere hem ayrıntılı bilgi verildi hem de yeni üyelerin kayıt olması sağlandı. Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 24 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz. Gölcük’te 4303 üyesi bulunan kütüphane otomasyon sisteminde; 12 ayda, 25.710 kitap ve 494.670 sayfa okundu. Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak istiyorsanız, yapmanız gereken aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmak. http://kutuphane.golcuk.bel.tr Form için: http://kutuphane.golcuk.bel.tr/yordambt/yordam.php...  
57.Kütüphaneler Haftası münasebetiyle, Gölcük Anıtpark’ta, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük Kütüphane Müdürü Şengül Avcı ve davetlerin katılımıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında; Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphane Tanıtım Standı açılırken, Kocaeli İl Turizm Gezici Kütüphanesi de Anıtpark'a geldi.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ

Gençlere kitabı sevdirmek ve kütüphanelerin önemini aktarmak amacıyla yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: “Tarihler boyunca oluşan insanlığın birikimi kitaplar sayesinde, gelecek kuşaklara iletilmiştir. Bugün; oluşmuş bir medeniyet dünyası varsa, kitaplar sayesindedir. Gelişen teknoloji ile birlikte dijital ortamda da kitapların okunabilmesi gayet iyi bir şeydir. Çocuklarımız ve gençlerimizin dijital ortamda başka şeyler ile uğraşacaklarına kitapları tanımaları, okumaları ve kütüphanelere teşvik etmemiz gerekmektedir. Belediye hizmetlerinin sadece alt ve üst yapı hizmetleri olmadığı kanaatindeyiz. Sosyal ve kültürel faaliyetleri de bu kapsamda önemsiyoruz ve yapmaya gayret ediyoruz. Kütüphaneler Haftasını kutlayarak, bu programda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA KİTAP SEVGİSİ AŞILAMAYALIYIZ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut da kütüphanelerin öneminden bahsettiği konuşmasında, çocuklarımıza kitap sevgisinin aşılanması gerektiğine vurgu yaptı. Karabulut ayrıca; Kütüphaneler Haftası’nı kutlayarak, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi standı gün boyu açık kalırken, ziyaretçilere hem ayrıntılı bilgi verildi hem de yeni üyelerin kayıt olması sağlandı.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 24 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Gölcük’te 4303 üyesi bulunan kütüphane otomasyon sisteminde; 12 ayda, 25.710 kitap ve 494.670 sayfa okundu.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak istiyorsanız, yapmanız gereken aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmak.

http://kutuphane.golcuk.bel.tr

Form için: http://kutuphane.golcuk.bel.tr/yordambt/yordam.php...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.