LASTİK İŞ
ismail

KÜTÜPHANEDEN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

Eğitim 29.09.2020 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KÜTÜPHANEDEN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi öncülüğünde, “Kitap Bağış Kampanyası” 1 Ekim -1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

İl Halk Kütüphanesi kampanyanın, “İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde kitaba ulaşamayan, kitabı olmayan çocuklar kalmasın” amacıyla gerçekleştirileceğini söyledi. “Bir kitap da senden” sloganıyla sosyal medyada tanıtımı yapılan kampanyanın daha şimdiden büyük ilgi görmesi dikkat çekti. KORSAN KİTAP KABUL EDİLMEYECEK Öte yandan kampanyaya bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız kurumun İzmit Karabaş Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi Sabancı Kültür Merkezi İl Halk Kütüphanesi adresine şahsen gelmeleri gerektiği ifade edildi. Ayrıca kampanyada; ikinci el kitap kabul edilecek olup il dışından kargo ile gönderimlerde ise ödeme karşı tarafa ait olacak. Korsan kitap bağışı ise kabul edilmeyecek.
Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi öncülüğünde, “Kitap Bağış Kampanyası” 1 Ekim -1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

İl Halk Kütüphanesi kampanyanın, “İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde kitaba ulaşamayan, kitabı olmayan çocuklar kalmasın” amacıyla gerçekleştirileceğini söyledi. “Bir kitap da senden” sloganıyla sosyal medyada tanıtımı yapılan kampanyanın daha şimdiden büyük ilgi görmesi dikkat çekti.

KORSAN KİTAP KABUL EDİLMEYECEK

Öte yandan kampanyaya bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız kurumun İzmit Karabaş Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi Sabancı Kültür Merkezi İl Halk Kütüphanesi adresine şahsen gelmeleri gerektiği ifade edildi. Ayrıca kampanyada; ikinci el kitap kabul edilecek olup il dışından kargo ile gönderimlerde ise ödeme karşı tarafa ait olacak. Korsan kitap bağışı ise kabul edilmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.