LASTİK İŞ
ismail

KUŞLARIN YARDIMINA İTFAİYE KOŞTU

25.05.2021 - 12:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KUŞLARIN YARDIMINA İTFAİYE KOŞTU

İzmit de çocuklar tarafından yuvasının girişi tahtalarla kapatılınca mahsur kalan yavru kuş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

(İHA) -Olay,  İzmit Erenler Mahallesi Kazım Ertek Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan parktaki spor aletinin demir borusu içerisine bir kuş tarafından yapılan yuvanın girişi, çocukların içerisine tahta parçaları atması sebebi ile kapandı. Kuşun yuvadaki yavru kuşlara ulaşamadığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, spor aletini montajlandığı yerden sökerek, kuşun yuvasına ulaştı. Yuvada bulunan yavru kuşların öldüğü, sadece birisinin yaşadığı belirlendi. Daha sonra kuşun yuvası eski haline geri getirilerek, kuşun yavrusuna ulaşması sağlandı.
İzmit de çocuklar tarafından yuvasının girişi tahtalarla kapatılınca mahsur kalan yavru kuş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

(İHA) -Olay,  İzmit Erenler Mahallesi Kazım Ertek Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan parktaki spor aletinin demir borusu içerisine bir kuş tarafından yapılan yuvanın girişi, çocukların içerisine tahta parçaları atması sebebi ile kapandı. Kuşun yuvadaki yavru kuşlara ulaşamadığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, spor aletini montajlandığı yerden sökerek, kuşun yuvasına ulaştı. Yuvada bulunan yavru kuşların öldüğü, sadece birisinin yaşadığı belirlendi. Daha sonra kuşun yuvası eski haline geri getirilerek, kuşun yavrusuna ulaşması sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.