LASTİK İŞ

KÜLTÜRLERİNİ TANITACAKLAR

03.05.2017 - 18:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜRLERİNİ TANITACAKLAR

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları, yapılacak çalışmaları görüşmek amacıyla dün sabah platform binasında aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları, dün sabah platform binasında, yapılacak çalışmaları görüşmek amacıyla aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol, yönetimi ve kadın kolları üyeleri katılım gösterdi. Kahvaltılı yapılan toplantıda konuşan Başkan Ayşe Denlikol, “Bugün yapmış olduğumuz toplantımızla birlikte aylık olağan toplantılarımızı başlatmış bulunuyoruz. Her ay yapacağımız toplantılarda yapacağımız ve yapmayı planladığımız etkinlikler hakkında birbirimizle görüş alışverişinde bulunacağız” dedi. “Önümüzdeki dönem çalışmalarını da görüşeceğiz” Başkan Denlikol, açıklamasının devamında “Bilindiği gibi Gölcük Kent Konseyi, 12 – 13 – 14 Mayıs tarihleri arasında bahar şenliği etkinliği yapacak. Bizler de derneklerimizi temsilen orada stand açabiliriz. Bu standlarda hem temsil ettiğimiz illeri hem de kendi kültürümüzü tanıtma imkanı bulabileceğiz. Bu konuda görüşleri olan arkadaşlarımızı dinleyerek onların fikirleri ile daha iyi bir çalışma yapabileceğiz. Bahar şenliğinin yanı sıra, toplantımızın devamında önümüzdeki aylarda ve özellikle Ramazan Bayramı sonrasında yapacağımız veya yapmayı planladığımız etkinlikleri birbirimizle paylaşıp son kararlarımızı da vereceğiz” dedi.
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları, yapılacak çalışmaları görüşmek amacıyla dün sabah platform binasında aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları, dün sabah platform binasında, yapılacak çalışmaları görüşmek amacıyla aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol, yönetimi ve kadın kolları üyeleri katılım gösterdi. Kahvaltılı yapılan toplantıda konuşan Başkan Ayşe Denlikol, “Bugün yapmış olduğumuz toplantımızla birlikte aylık olağan toplantılarımızı başlatmış bulunuyoruz. Her ay yapacağımız toplantılarda yapacağımız ve yapmayı planladığımız etkinlikler hakkında birbirimizle görüş alışverişinde bulunacağız” dedi.

“Önümüzdeki dönem çalışmalarını da görüşeceğiz”

Başkan Denlikol, açıklamasının devamında “Bilindiği gibi Gölcük Kent Konseyi, 12 – 13 – 14 Mayıs tarihleri arasında bahar şenliği etkinliği yapacak. Bizler de derneklerimizi temsilen orada stand açabiliriz. Bu standlarda hem temsil ettiğimiz illeri hem de kendi kültürümüzü tanıtma imkanı bulabileceğiz. Bu konuda görüşleri olan arkadaşlarımızı dinleyerek onların fikirleri ile daha iyi bir çalışma yapabileceğiz. Bahar şenliğinin yanı sıra, toplantımızın devamında önümüzdeki aylarda ve özellikle Ramazan Bayramı sonrasında yapacağımız veya yapmayı planladığımız etkinlikleri birbirimizle paylaşıp son kararlarımızı da vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.