LASTİK İŞ

KÜÇÜKATEŞ MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEK

Spor 28.04.2014 - 20:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÜÇÜKATEŞ MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEK

Olcay Küçükateş,, Almanya Dresden şehrinde 13. Avrupa Shotokan karate Şampiyonasında Kumite dalında açık sıklette madalya için mücadele edecek

Karatede başarılarıyla dikkat çeken ve aldığı madalyalarla Gölcük’ün Gururu olmaya devam eden Olcay Küçükateş, Uluslar arası Shotokan Karate Federasyonu (SKIF)in davetlisi olarak 7-12 mayıs tarihlerinde Almanya Dresden şehrinde 13. Avrupa Shotokan karate Şampiyonasında Kumite dalında açık sıklette Türkiye’yi ve Gölcüğü temsil edecek.   Gölcük Belediye Spor Kulübü Antrenör ve aynı zamanda Sporcusuda olan Olcay Küçükateş, çalışmalarını yaklaşık 4 aydır yoğun bir tempo ile sürdürmekte. Küçükateş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, Sivil toplum örgütlerinden destek bekliyor.
Olcay Küçükateş,, Almanya Dresden şehrinde 13. Avrupa Shotokan karate Şampiyonasında Kumite dalında açık sıklette madalya için mücadele edecek

Karatede başarılarıyla dikkat çeken ve aldığı madalyalarla Gölcük’ün Gururu olmaya devam eden Olcay Küçükateş, Uluslar arası Shotokan Karate Federasyonu (SKIF)in davetlisi olarak 7-12 mayıs tarihlerinde Almanya Dresden şehrinde 13. Avrupa Shotokan karate Şampiyonasında Kumite dalında açık sıklette Türkiye’yi ve Gölcüğü temsil edecek.

 

Gölcük Belediye Spor Kulübü Antrenör ve aynı zamanda Sporcusuda olan Olcay Küçükateş, çalışmalarını yaklaşık 4 aydır yoğun bir tempo ile sürdürmekte. Küçükateş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, Sivil toplum örgütlerinden destek bekliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.