LASTİK İŞ

KREDİLERDE GEÇİKME FAİZİ SİLİNDİ

Ekonomi 20.03.2021 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KREDİLERDE GEÇİKME FAİZİ SİLİNDİ

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman esnaflara müjde verdi.

Başkan Kocaman, ‘TESKOMB ile Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilerde TESKOMB’un alacağı gecikme faizlerinden vazgeçilerek ve anapara borçlarına 18 ay taksitlendirme imkânı sunulacağını açıkladı.   18 ay taksitlendirme imkânı Başkan Kocaman yaptığı açıklamada, “Ticaret Bakanımız Sayın  Ruhsar Pekcan  geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, TESKOMB kefaleti ile Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilerde TESKOMB’un alacağı gecikme faizlerinden vazgeçilerek ve anapara borçlarına 18 ay taksitlendirme imkânı sunularak yeni bir borç yapılandırılması 18 Mart 2021 tarihi itibarıyla başlatıldığını açıkladı. Pandemiyle mücadele edilen bu zor günlerde, daha önce borcu yapılandırılan ancak ödeyemeyen veya yapılandırmadan faydalanamayan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ortağı esnaf ve sanatkârlarımıza destek olmak amacıyla yeni bir kolaylık hayata geçirildi’ diye konuştu. Peşin öderlerse faizsiz, 18 ay vadeli yaparlarsa 10 faiz Kocaman, Bakan Pekcan’ın açıklamalarını değerlendirerek, ‘TESKOMB kefaleti ile Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilerde TESKOMB’un alacağı gecikme faizlerinden vazgeçilerek ve anapara borçlarına 18 ay taksitlendirme imkanı sunularak yeni bir borç yapılandırılması 18 Mart 2021 tarihi itibariyle başlatıldı. Daha önce yapılandırma yapanlar 6 ay faizsiz ödemede bulunacaklar. O zaman yapılandırma yaptırmayanlar şimdi peşin öderlerse faizsiz, 18 ay vadeli yaparlarsa 10 faiz alınacak.  Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.
Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman esnaflara müjde verdi.

Başkan Kocaman, ‘TESKOMB ile Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilerde TESKOMB’un alacağı gecikme faizlerinden vazgeçilerek ve anapara borçlarına 18 ay taksitlendirme imkânı sunulacağını açıkladı.

 

18 ay taksitlendirme imkânı

Başkan Kocaman yaptığı açıklamada, “Ticaret Bakanımız Sayın  Ruhsar Pekcan  geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, TESKOMB kefaleti ile Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilerde TESKOMB’un alacağı gecikme faizlerinden vazgeçilerek ve anapara borçlarına 18 ay taksitlendirme imkânı sunularak yeni bir borç yapılandırılması 18 Mart 2021 tarihi itibarıyla başlatıldığını açıkladı. Pandemiyle mücadele edilen bu zor günlerde, daha önce borcu yapılandırılan ancak ödeyemeyen veya yapılandırmadan faydalanamayan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ortağı esnaf ve sanatkârlarımıza destek olmak amacıyla yeni bir kolaylık hayata geçirildi’ diye konuştu.

Peşin öderlerse faizsiz, 18 ay vadeli yaparlarsa 10 faiz

Kocaman, Bakan Pekcan’ın açıklamalarını değerlendirerek, ‘TESKOMB kefaleti ile Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilerde TESKOMB’un alacağı gecikme faizlerinden vazgeçilerek ve anapara borçlarına 18 ay taksitlendirme imkanı sunularak yeni bir borç yapılandırılması 18 Mart 2021 tarihi itibariyle başlatıldı. Daha önce yapılandırma yapanlar 6 ay faizsiz ödemede bulunacaklar. O zaman yapılandırma yaptırmayanlar şimdi peşin öderlerse faizsiz, 18 ay vadeli yaparlarsa 10 faiz alınacak.  Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.