Körfez Emniyet Müdürü Çoşkun Opak Filistin e Gidiyor

Gündem 27.08.2013 - 23:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Körfez Emniyet Müdürü Çoşkun Opak Filistin e Gidiyor

Körfez İlçe Emniyet Müdürü olarak oldukça başarılı projelere imza atan Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi'ne Eğitim Danışmanı olarak göreve gidiyor. Opak burada yaklaşık 1 yıl görev yaptıktan sonra yeniden geri dönecek. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Eğitim Danışmanı olarak Filistin Polis Akademisi'ne göreve gidiyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne 2 yıl önce atanan, ilk olarak Güvenlik Şube Müdürlüğünde 1 yıl görev yapan, ardından da Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi'ne Eğitim Danışmanı olarak göreve gidiyor. Evli ve 2 çocuk babası olan 40 yaşındaki Coşkun Opak, Körfez ilçesinde polis kıyafetlerinin tasarlanması, kayıp şahısların bulunması ve emniyete yeni araçların kazandırılması gibi birçok projeyi hazırlayarak hayata geçmesinde özveri ile çalıştı. Körfez ilçesindeki vatandaşların deyimi ile Körfez'i 1 yıl da asayiş konusunda 10 yıl ileri götüren Opak, Filistin Polis Akademisi'ne Eğitim Danışmanı olarak atandığı için bugün saat 11.00 'de Körfez Yarımca İlçe Polis Merkezide emniyet ve basın mensupları ile vedalaşacak. Daha önce Birleşmiş Milletler Polis Barış Gücünde görevli olarak Kosova, Afrika ve Filistin'de bulunan Opak'ın 1 yıl Filistin'de görev yapıp döneceği öğrenildi. - KOCAELİ

Körfez İlçe Emniyet Müdürü olarak oldukça başarılı projelere imza atan Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi'ne Eğitim Danışmanı olarak göreve gidiyor. Opak burada yaklaşık 1 yıl görev yaptıktan sonra yeniden geri dönecek.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Eğitim Danışmanı olarak Filistin Polis Akademisi'ne göreve gidiyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne 2 yıl önce atanan, ilk olarak Güvenlik Şube Müdürlüğünde 1 yıl görev yapan, ardından da Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi'ne Eğitim Danışmanı olarak göreve gidiyor. Evli ve 2 çocuk babası olan 40 yaşındaki Coşkun Opak, Körfez ilçesinde polis kıyafetlerinin tasarlanması, kayıp şahısların bulunması ve emniyete yeni araçların kazandırılması gibi birçok projeyi hazırlayarak hayata geçmesinde özveri ile çalıştı. Körfez ilçesindeki vatandaşların deyimi ile Körfez'i 1 yıl da asayiş konusunda 10 yıl ileri götüren Opak, Filistin Polis Akademisi'ne Eğitim Danışmanı olarak atandığı için bugün saat 11.00 'de Körfez Yarımca İlçe Polis Merkezide emniyet ve basın mensupları ile vedalaşacak. Daha önce Birleşmiş Milletler Polis Barış Gücünde görevli olarak Kosova, Afrika ve Filistin'de bulunan Opak'ın 1 yıl Filistin'de görev yapıp döneceği öğrenildi. - KOCAELİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.