LASTİK İŞ
ismail

KÖMÜRLER SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Gündem 03.11.2020 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KÖMÜRLER SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Türkiye Emekliler Derneği ( TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç uzun yıllardır devam eden emeklilere taksitle kömür imkanının bu senede devam ettiğini ifade ederek kömürlerin sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.

Taksitler elden alınmıyor, maaşlardan kesiliyor Uzun yıllarıdır emeklilere taksitle kömür imkanı sağladıklarını ifade eden TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç yaptığı açıklamada, “ Yaz aylarından itibaren kömür almak isteyen üyelerimizin kayıtlarını almaya başladık. Emekliler Derneği olarak biz üyelerimizin kayıtlarını alıyoruz ve bir nüshasının Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu’na, bir nüshasını Genel Merkezi’mize gönderiyoruz. Bir nüshasının da kömürcüye gönderiyoruz. Derneğimizin kefili ile kömürler sahiplerine teslim edildikten 1 ay sonra taksit kesintileri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaşlardan otomatik kesiliyor. Şu anda kömürün tonu 1.300 lira ve kömürlerimiz direk üyelerimizin evlerine kadar teslim ediliyor” dedi. Kayıtlar devam ediyor Kayıtların kış boyunca devam edeceğini ifade eden Başkan Kılıç, “ Kömür almak isteyen üyelerimiz yaz aylarında kayıtlarını yaptırmaya başladı ve kömürleri teslim edildi. Kayıtlarımız kış boyunca devam edecektir. Yani kömür almak isteyen üyelerimiz istediği zaman gelip kayıt yaptırabilir. Kömürlerimiz Sibirya kömürü ve oldukça iyi yanıyor. Bu zamana kadar hiçbir emeklimizden şikayet almadık. Bu sene kömürde üst limit 4 ton olarak belirlendi” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği ( TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç uzun yıllardır devam eden emeklilere taksitle kömür imkanının bu senede devam ettiğini ifade ederek kömürlerin sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.

Taksitler elden alınmıyor, maaşlardan kesiliyor

Uzun yıllarıdır emeklilere taksitle kömür imkanı sağladıklarını ifade eden TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç yaptığı açıklamada, “ Yaz aylarından itibaren kömür almak isteyen üyelerimizin kayıtlarını almaya başladık. Emekliler Derneği olarak biz üyelerimizin kayıtlarını alıyoruz ve bir nüshasının Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu’na, bir nüshasını Genel Merkezi’mize gönderiyoruz. Bir nüshasının da kömürcüye gönderiyoruz. Derneğimizin kefili ile kömürler sahiplerine teslim edildikten 1 ay sonra taksit kesintileri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaşlardan otomatik kesiliyor. Şu anda kömürün tonu 1.300 lira ve kömürlerimiz direk üyelerimizin evlerine kadar teslim ediliyor” dedi.

Kayıtlar devam ediyor
Kayıtların kış boyunca devam edeceğini ifade eden Başkan Kılıç, “ Kömür almak isteyen üyelerimiz yaz aylarında kayıtlarını yaptırmaya başladı ve kömürleri teslim edildi. Kayıtlarımız kış boyunca devam edecektir. Yani kömür almak isteyen üyelerimiz istediği zaman gelip kayıt yaptırabilir. Kömürlerimiz Sibirya kömürü ve oldukça iyi yanıyor. Bu zamana kadar hiçbir emeklimizden şikayet almadık. Bu sene kömürde üst limit 4 ton olarak belirlendi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.