LASTİK İŞ

KOCAMAN ‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERE DİKKAT EDELİM’

Ekonomi 04.04.2021 - 18:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAMAN ‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERE DİKKAT EDELİM’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ilçemiz esnafının Ramazan ayı dolayısıyla yapılacak alışverişler sonucunda biraz olsun rahat bir nefes alabileceğini ifade etti. Kocaman, “Ramazan alışverişini ilçemiz esnafından yapalım” dedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ilçemizde hizmetlerini sürdüren esnafların, Ramazan ayı dolayısıyla halkımızın Gölcük’ten yapacağı alışverişler sonucunda rahat bir nefes alabileceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan Kocaman, yaptığı açıklamada “Halkımız Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte alışverişlerini de yapmaya başlayacak. Halkımızdan talebimiz, alışverişlerini merdiven altı ürünlerden değil, ilçemiz esnafından, bildikleri, tanıdıkları esnaflardan yapmalarıdır” dedi. ‘EVLERDE DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİLECEK’ Açıklamalarına devam eden Başkan Kocaman, “İçinde bulunduğumuz koronavirüsle mücadele döneminde, sokağa çıkma ve hafta sonları kısıtlamaları devam edecek. Bu dönemde toplu bir şekilde iftar yapılmayacak, iftar çadırları kurulmayacak, evlerde toplu iftarlar da verilmeyecek. Bundan dolayı herkes, evlerinde daha çok vakit geçirecek. Bunları düşündüğümüz zaman evde tüketim de artmış olacak. Bu anlamda, alışverişlerimizin esnaflarımızdan yapılması, Ramazan ayı içerisinde esnafımızın evlerine mutlu gitmesine vesile olacaktır” ifadelerini kullandı. ‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERE DİKKAT EDELİM’ Kocaman, sözlerinin devamında “Ramazan ayına günler kala halkımızın alışverişleri başlamış olacak. Esnafımız Ramazan ayına yönelik olarak tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Yapılacak olan alışverişlerde, özellikle de bu dönemde fiyatların büyük bir önemi var. Halkımız en uygun alışverişi yapmak için elbette fiyat araştırması yapacaktır. Yalnız bu konuda halkımıza bir uyarıda bulunmak istiyorum: ‘Ucuza alışveriş yapacağız’ diyerek merdiven altı ürünleri almamalı, bu ürünleri tercih etmemeliler. Kaliteli ürünler için ilçe esnafımızı tercih edelim” ifadelerine yer verdi.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ilçemiz esnafının Ramazan ayı dolayısıyla yapılacak alışverişler sonucunda biraz olsun rahat bir nefes alabileceğini ifade etti. Kocaman, “Ramazan alışverişini ilçemiz esnafından yapalım” dedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ilçemizde hizmetlerini sürdüren esnafların, Ramazan ayı dolayısıyla halkımızın Gölcük’ten yapacağı alışverişler sonucunda rahat bir nefes alabileceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan Kocaman, yaptığı açıklamada “Halkımız Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte alışverişlerini de yapmaya başlayacak. Halkımızdan talebimiz, alışverişlerini merdiven altı ürünlerden değil, ilçemiz esnafından, bildikleri, tanıdıkları esnaflardan yapmalarıdır” dedi.

‘EVLERDE DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİLECEK’

Açıklamalarına devam eden Başkan Kocaman, “İçinde bulunduğumuz koronavirüsle mücadele döneminde, sokağa çıkma ve hafta sonları kısıtlamaları devam edecek. Bu dönemde toplu bir şekilde iftar yapılmayacak, iftar çadırları kurulmayacak, evlerde toplu iftarlar da verilmeyecek. Bundan dolayı herkes, evlerinde daha çok vakit geçirecek. Bunları düşündüğümüz zaman evde tüketim de artmış olacak. Bu anlamda, alışverişlerimizin esnaflarımızdan yapılması, Ramazan ayı içerisinde esnafımızın evlerine mutlu gitmesine vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.

‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERE DİKKAT EDELİM’

Kocaman, sözlerinin devamında “Ramazan ayına günler kala halkımızın alışverişleri başlamış olacak. Esnafımız Ramazan ayına yönelik olarak tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Yapılacak olan alışverişlerde, özellikle de bu dönemde fiyatların büyük bir önemi var. Halkımız en uygun alışverişi yapmak için elbette fiyat araştırması yapacaktır. Yalnız bu konuda halkımıza bir uyarıda bulunmak istiyorum: ‘Ucuza alışveriş yapacağız’ diyerek merdiven altı ürünleri almamalı, bu ürünleri tercih etmemeliler. Kaliteli ürünler için ilçe esnafımızı tercih edelim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.