LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİSPOR KONGREYE GİDİYOR

Spor 17.05.2019 - 16:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR KONGREYE GİDİYOR

Bu sezon 2. lige çıkmak için mücadele eden ancak, Çarşamba günü Yeni Çorumspor’a 3-0 mağlup olarak hayallerine veda eden Kocaelispor’da flaş gelişme.

İLAN EDİLDİ Kocaelispor yönetimi Olağanüstü seçim kararı aldı. Yönetim daha önce, Mayıs ayındaki olağan mali kongre ile olağanüstü seçimi birleştieme kararı almıştı. Ancak bu kararını, takım olumsuz etkilenmesin diye duyurmamıştı. 2. Lig hayalleri gerçekleşmeyen Kocaelispor’da kongre kararı ilan edildi. BAHRİ YAVUZ ADAY OLACAK MI? Genel Kurul ise 11-14 Haziran tarihleri arasında Olağan Mali ve Olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak. Kocaelispor yönetimi ise yarın yapacağı toplantıda kesin tarihi belirleyecek. Başkan Bahri Yavuz’un ise yeniden başkan olup olmayacağı yarın değerlendirilecek.
Bu sezon 2. lige çıkmak için mücadele eden ancak, Çarşamba günü Yeni Çorumspor’a 3-0 mağlup olarak hayallerine veda eden Kocaelispor’da flaş gelişme.

İLAN EDİLDİ

Kocaelispor yönetimi Olağanüstü seçim kararı aldı. Yönetim daha önce, Mayıs ayındaki olağan mali kongre ile olağanüstü seçimi birleştieme kararı almıştı. Ancak bu kararını, takım olumsuz etkilenmesin diye duyurmamıştı. 2. Lig hayalleri gerçekleşmeyen Kocaelispor’da kongre kararı ilan edildi.

BAHRİ YAVUZ ADAY OLACAK MI?
Genel Kurul ise 11-14 Haziran tarihleri arasında Olağan Mali ve Olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak. Kocaelispor yönetimi ise yarın yapacağı toplantıda kesin tarihi belirleyecek. Başkan Bahri Yavuz’un ise yeniden başkan olup olmayacağı yarın değerlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.