LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK

Gündem 04.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Sarıkamış yürüyüşü, Yuvacık Parkuru’nda saat 09.30’da başlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 6 Ocak Pazar günü, 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı’nın 104. yılı anma etkinlikleri kapsamında, “Gençlik Şühedanın İzinde” temalı Sarıkamış Yürüyüşü düzenleyecek. Sarıkamış ruhunu Kocaeli’nde yaşatacak olan yürüyüş, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile ortaklaşa tertip edilecek. Sarıkamış Yürüyüşü Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkuru’ndan 09.30’da başlayacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu anma yürüyüşü, baraj etrafındaki 7 km’lik turla tamamlanacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Sarıkamış yürüyüşü, Yuvacık Parkuru’nda saat 09.30’da başlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 6 Ocak Pazar günü, 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı’nın 104. yılı anma etkinlikleri kapsamında, Gençlik Şühedanın İzinde” temalı Sarıkamış Yürüyüşü düzenleyecek. Sarıkamış ruhunu Kocaeli’nde yaşatacak olan yürüyüş, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile ortaklaşa tertip edilecek. Sarıkamış Yürüyüşü Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkuru’ndan 09.30’da başlayacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu anma yürüyüşü, baraj etrafındaki 7 km’lik turla tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.