LASTİK İŞ

KOCAELİ İÇİN FIRTINA UYARISI

Gündem 24.12.2020 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ İÇİN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava raporuna göre, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 14 ile sarı uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yarın için Marmara'nın geneli ile Kuzey Ege kıyılarına yönelik uyarı geçildi.  İstanbul ve İzmir için de 'sarı' kodlu verilen uyarıda, "Rüzgarın; yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren Marmara geneli ile Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. 14 İLDE ETKİLİ OLACAK Sarı uyarı verilen iller şöyle: İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Yalova.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava raporuna göre, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 14 ile sarı uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yarın için Marmara'nın geneli ile Kuzey Ege kıyılarına yönelik uyarı geçildi.  İstanbul ve İzmir için de 'sarı' kodlu verilen uyarıda, "Rüzgarın; yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren Marmara geneli ile Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

14 İLDE ETKİLİ OLACAK
Sarı uyarı verilen iller şöyle: İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Yalova.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.