LASTİK İŞ

KOCAELİ EMNİYETİNDE PERSONEL AÇIĞI VAR

Gündem 29.11.2018 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ EMNİYETİNDE PERSONEL AÇIĞI VAR

Emniyet Müdürlüğü, basını kahvaltıda ağırladı. Soruların da yanıtlandığı kahvaltıda, Emniyet’te personel açığının olup olmadığı sorusuna cevap veren Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, “15 Temmuz’dan önceki sayımıza bile ulaşamadık” dedi

İl Emniyet Müdürlüğü düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, şube müdürleri, birim amirleri ve polis memurları katılım gösterdi. Kahvaltının ardından konuşan Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, “Yerel basınla ilişkilerimiz hep iyi olmuştur. Kocaeli’de gündemi oluşturan basındır. Biz de yanımızda basının gücünü hissediyoruz. Bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Biz de elimizden geldiğince sizlere destek vermeye hazırız. Bize bazı kurumlara öncelik verdiğimiz söylenemez. Biz tüm basın mensuplarına eşit mesafedeyiz. Sizler yaşanan olayların halka hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyorsunuz ve bu açıdan bizlere yardımcı oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.  HEPİNİZİ ALMAK ZOR ANCAK  Kimi zaman büyük çapta gerçekleştirilen operasyonlara basın mensuplarının da alınıp alınamayacağı sorusunun sorulması üzerine Yıkılmaz, “Hepinizi operasyonlara almak zor ancak adli mercilerle görüşerek, sizlerin can güvenliğini de tehlikeye atmadan bunu düşünebiliriz. Daha önceki yıllarda bunun gibi çalışmalarımız da olmuştu” diye konuştu. GEREKLİ BAŞVURULARI YAPTIK  Emniyette personel açığının olup olmadığı sorusuna cevap veren Yıkılmaz, “15 Temmuz’dan önceki sayımıza bile ulaşamadık diyebiliriz. Şu anda tabi ki personel açığımız bulunuyor. Ancak Sayın Valimizle görüştük ve İçişleri Bakanlığına gerekli başvurular yapıldı ve sonuç bekliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Personel açığı kapatılana kadar fazla mesai yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  DEVRİYE AMİRLİĞİ DE KURUÇEŞME'YE TAŞINDI Son olarak Kuruçeşme Karakolu ile ilgili konuşan Yıkılmaz, “Kuruçeşme Karakolu’muz daha önce yerinden taşınacaktı. Sonra oradaki eksikliklerin giderilebileceği ve aynı yerinde kalması kararı alındı. Ayrıca Devriye Amirliği birimimizi de oraya dahil ettik. Eksiklikler tamamlandıktan sonra orada da hizmetimiz devam edecektir” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.
Emniyet Müdürlüğü, basını kahvaltıda ağırladı. Soruların da yanıtlandığı kahvaltıda, Emniyet’te personel açığının olup olmadığı sorusuna cevap veren Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, “15 Temmuz’dan önceki sayımıza bile ulaşamadık” dedi

İl Emniyet Müdürlüğü düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, şube müdürleri, birim amirleri ve polis memurları katılım gösterdi. Kahvaltının ardından konuşan Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, “Yerel basınla ilişkilerimiz hep iyi olmuştur. Kocaeli’de gündemi oluşturan basındır. Biz de yanımızda basının gücünü hissediyoruz. Bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Biz de elimizden geldiğince sizlere destek vermeye hazırız. Bize bazı kurumlara öncelik verdiğimiz söylenemez. Biz tüm basın mensuplarına eşit mesafedeyiz. Sizler yaşanan olayların halka hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyorsunuz ve bu açıdan bizlere yardımcı oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 HEPİNİZİ ALMAK ZOR ANCAK
 Kimi zaman büyük çapta gerçekleştirilen operasyonlara basın mensuplarının da alınıp alınamayacağı sorusunun sorulması üzerine Yıkılmaz, “Hepinizi operasyonlara almak zor ancak adli mercilerle görüşerek, sizlerin can güvenliğini de tehlikeye atmadan bunu düşünebiliriz. Daha önceki yıllarda bunun gibi çalışmalarımız da olmuştu” diye konuştu.

GEREKLİ BAŞVURULARI YAPTIK 
Emniyette personel açığının olup olmadığı sorusuna cevap veren Yıkılmaz, “15 Temmuz’dan önceki sayımıza bile ulaşamadık diyebiliriz. Şu anda tabi ki personel açığımız bulunuyor. Ancak Sayın Valimizle görüştük ve İçişleri Bakanlığına gerekli başvurular yapıldı ve sonuç bekliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Personel açığı kapatılana kadar fazla mesai yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

DEVRİYE AMİRLİĞİ DE KURUÇEŞME'YE TAŞINDI Son olarak Kuruçeşme Karakolu ile ilgili konuşan Yıkılmaz, “Kuruçeşme Karakolu’muz daha önce yerinden taşınacaktı. Sonra oradaki eksikliklerin giderilebileceği ve aynı yerinde kalması kararı alındı. Ayrıca Devriye Amirliği birimimizi de oraya dahil ettik. Eksiklikler tamamlandıktan sonra orada da hizmetimiz devam edecektir” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.