LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE

Spor 22.11.2019 - 11:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunu 36.yıl dönümü nedeniyle  Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay tarafından Kıbrıs da organize edilen Cumhuriyet Kupası Masterler Futbol Turnuvası’na Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu davet edildi. Turnuvaya İngiltere Londra Türk Masterler Takımı ile ev sahipliğini yapan KKTC Meclis Masterler takımı katıldı.  Birinci gün maçları Güzelyurt, ikinci gün maçları Girne ve üçüncü gün maçları Lefkoşa stadında oynandı. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu takımı Girne Dome Otel’de konaklarken, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ercan Havaalanına inen Kocaeli ASKF takımını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Kulübü Başkanı Çetin Gülhan ve sporcular karşıladı. Konuklar boş zamanlarında Kıbrısta bulunan tarihi ve turistik yerleri gezdiler.   Kocaeli ASKF’yi temsilen katılan yöneticilerimiz ilk ziyaretini KKTC Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan’a, ikinci ziyaretini, KKTC Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’na, üçüncü ziyaretini KKTC Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay’a, dördüncü ziyaretini  KKTC Halkın Partisi Güzelyurt Millet vekili Hasan Büyükoğlu’na, beşinci ziyaretini KKTC DP Milletvekili eski Turizm ve Cevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu yaptılar altıncı ziyaretini KKTC Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan’a ve son ziyaretini Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne gerçekleştirdi. Maçları   KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, KKTC milletvekilleri Oğuzhan Hasipoğlu, Erhan Arıklı, Mesut Genç, KKTC Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Organizasyon Kurulu başkanı aynı zamanda TFF Dış İlişkiler Kurulu üyesi Hasan Gümüşkesen ve KKTC Engelliler Federasyon Başkanı Ruhsal Vudalı ile çok az sayıda spor sever takip etti.   Maçların üçüncü gününde Girne’de bulunan Dome Hotel’de  Cumhuriyet Kupası Gala gecesinde ödül töreni yapıldı. Ödül törenin açılış konuşmasını KKTC Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay yaparken katılan tüm konuklara teşekkür edip katkılarından dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Organizasyon Kurulu başkanı aynı zamanda TFF Dış İlişkiler Kurulu üyesi Hasan Gümüşkesen’e ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın’a teşekkür edip sportif çalışmalarını devam edeceğini dile getirdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, KASKF Onursal Başkanı Rafet Kırgız konuklara Kocaelispor forması,  KASKF Flaması ve hediyelerini takdim etti. KASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasında “ UEFA ve FİFA nezdinde sportif faaliyetlerin Kıbrıs’ta yapılması için çalışmalara başlayıp bizde destek vereceğiz. Burada bize gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Burası bizim ikinci Vatanımız kendimizi evimizde gibi hissettik.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunu 36.yıl dönümü nedeniyle  Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay tarafından Kıbrıs da organize edilen Cumhuriyet Kupası Masterler Futbol Turnuvası’na Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu davet edildi. Turnuvaya İngiltere Londra Türk Masterler Takımı ile ev sahipliğini yapan KKTC Meclis Masterler takımı katıldı.  Birinci gün maçları Güzelyurt, ikinci gün maçları Girne ve üçüncü gün maçları Lefkoşa stadında oynandı. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu takımı Girne Dome Otel’de konaklarken, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ercan Havaalanına inen Kocaeli ASKF takımını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Kulübü Başkanı Çetin Gülhan ve sporcular karşıladı. Konuklar boş zamanlarında Kıbrısta bulunan tarihi ve turistik yerleri gezdiler.

 

Kocaeli ASKF’yi temsilen katılan yöneticilerimiz ilk ziyaretini KKTC Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan’a, ikinci ziyaretini, KKTC Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’na, üçüncü ziyaretini KKTC Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay’a, dördüncü ziyaretini  KKTC Halkın Partisi Güzelyurt Millet vekili Hasan Büyükoğlu’na, beşinci ziyaretini KKTC DP Milletvekili eski Turizm ve Cevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu yaptılar altıncı ziyaretini KKTC Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan’a ve son ziyaretini Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne gerçekleştirdi. Maçları   KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, KKTC milletvekilleri Oğuzhan Hasipoğlu, Erhan Arıklı, Mesut Genç, KKTC Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Organizasyon Kurulu başkanı aynı zamanda TFF Dış İlişkiler Kurulu üyesi Hasan Gümüşkesen ve KKTC Engelliler Federasyon Başkanı Ruhsal Vudalı ile çok az sayıda spor sever takip etti.

 

Maçların üçüncü gününde Girne’de bulunan Dome Hotel’de  Cumhuriyet Kupası Gala gecesinde ödül töreni yapıldı. Ödül törenin açılış konuşmasını KKTC Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay yaparken katılan tüm konuklara teşekkür edip katkılarından dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Organizasyon Kurulu başkanı aynı zamanda TFF Dış İlişkiler Kurulu üyesi Hasan Gümüşkesen’e ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın’a teşekkür edip sportif çalışmalarını devam edeceğini dile getirdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, KASKF Onursal Başkanı Rafet Kırgız konuklara Kocaelispor forması,  KASKF Flaması ve hediyelerini takdim etti. KASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasında “ UEFA ve FİFA nezdinde sportif faaliyetlerin Kıbrıs’ta yapılması için çalışmalara başlayıp bizde destek vereceğiz. Burada bize gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Burası bizim ikinci Vatanımız kendimizi evimizde gibi hissettik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.