KİTAP FUARINA İLK GÜN 36 BİN ZİYARETÇİ

Kocaeli 18.05.2014 - 22:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KİTAP FUARINA İLK GÜN 36 BİN ZİYARETÇİ

Türkiye’nin ikinci büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı’nı ilk gününde 36 Bin kişi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl altıncısını düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı'nı ilk günde 36 Bin kişi ziyaret etti. Fuar’ın ilk günü kitapseverlerin akınına uğrarken vatandaşlar ünlü edebiyatçılarla bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen 5. Kocaeli Kitap Fuarı toplamda 460 bin kişi ziyaret etmişti.   TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ YAZARLARI FUARDA Kocaeli Kitap Fuarı’na ilginin büyük olmasında fuarın geniş kitlelere hitap etmesi büyük rol oynuyor. Kitapseverler, 350 yayınevinin yer aldığı fuarda ayrıca Türkiye'nin en önemli yazarları ile buluşma imkânı buluyor. Ünlü yazarlar ayrıca okurları için kitaplarını da imzalıyor. Fuar da Ayşe Kulin, Mustafa Armağan, İsmet Özel , Ahmet Ümit, Sunay Akın, Murat Menteş, Üstün Dökmen, Kadir Mısıroğlu,Ahmet Taşgetiren,Enver Aysever  gibi tanınmış yazarlar kitapseverlerle buluşuyor.   Bülten No: 901  
Türkiye’nin ikinci büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı’nı ilk gününde 36 Bin kişi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl altıncısını düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı'nı ilk günde 36 Bin kişi ziyaret etti. Fuar’ın ilk günü kitapseverlerin akınına uğrarken vatandaşlar ünlü edebiyatçılarla bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen 5. Kocaeli Kitap Fuarı toplamda 460 bin kişi ziyaret etmişti.

 

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ YAZARLARI FUARDA

Kocaeli Kitap Fuarı’na ilginin büyük olmasında fuarın geniş kitlelere hitap etmesi büyük rol oynuyor. Kitapseverler, 350 yayınevinin yer aldığı fuarda ayrıca Türkiye'nin en önemli yazarları ile buluşma imkânı buluyor. Ünlü yazarlar ayrıca okurları için kitaplarını da imzalıyor. Fuar da Ayşe Kulin, Mustafa Armağan, İsmet Özel , Ahmet Ümit, Sunay Akın, Murat Menteş, Üstün Dökmen, Kadir Mısıroğlu,Ahmet Taşgetiren,Enver Aysever  gibi tanınmış yazarlar kitapseverlerle buluşuyor.

 

Bülten No: 901

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.