LASTİK İŞ
ismail

KİMYA SINIFINDA DEZENFEKTAN ÜRETECEKLER

Eğitim 26.04.2021 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KİMYA SINIFINDA DEZENFEKTAN ÜRETECEKLER

Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü ve idaresi tarafından okulda Kimya Teknolojisi alanı açtılar. Açılan bu alanda ihtiyaç duyulan Dezenfektan, yüzey temizleyici, kolonya gibi ürünler üretimi yapılacak.

Yapılacak olan yüzey üretimle ve açılan kimya teknolojisi alanı ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Zeki Kılıç; “kimya teknolojisi alanın okulumuzda açılması yapacağımız projelerin hedefinde önemli bir adım olmuştur. Kimya Teknolojisi alanın açılması Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Tarafından ay onaylanmıştır. Kimya teknolojisinde yetişmiş eleman ihtiyacının bütün Dünyada en son yaşanan COVİD- 19 salgını ihtiyaç duyulan Dezenfektan, Yüzey Temizleyici, Kolonya gibi ürünler üretimi sebebiyle daha iyi anlaşılmıştır.   Yapılacak olan bu çalışmalarda Kimyayı öğrenen öğrenciler hayatı öğrenecektir. Sonuç olarak yaşadığımız salgın süreci göstermiştir ki bölgenin ve gölcük ilçemizin bu alanda olan ihtiyacını karşılama düşüncesiyle yola çıktık. Kimya Teknolojisi Alanı yükseköğretime öğrenci yetiştirmek ve Kimya Sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla öğrencilerimize eğitim vereceğiz. 2021- 2022 yılından itibaren okulumuza öğrencilerimizi almaya başlayacağız. Bilim ve Fen’e ilgisi olan araştırmayı deney yapmayı seven öğrencilerimizi Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak aramızda görmekten ve onara bu yoldan rehberlik etmekten mutluluk duyacağız” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner   
Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü ve idaresi tarafından okulda Kimya Teknolojisi alanı açtılar. Açılan bu alanda ihtiyaç duyulan Dezenfektan, yüzey temizleyici, kolonya gibi ürünler üretimi yapılacak.

Yapılacak olan yüzey üretimle ve açılan kimya teknolojisi alanı ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Zeki Kılıç; “kimya teknolojisi alanın okulumuzda açılması yapacağımız projelerin hedefinde önemli bir adım olmuştur. Kimya Teknolojisi alanın açılması Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Tarafından ay onaylanmıştır. Kimya teknolojisinde yetişmiş eleman ihtiyacının bütün Dünyada en son yaşanan COVİD- 19 salgını ihtiyaç duyulan Dezenfektan, Yüzey Temizleyici, Kolonya gibi ürünler üretimi sebebiyle daha iyi anlaşılmıştır.

 

Yapılacak olan bu çalışmalarda Kimyayı öğrenen öğrenciler hayatı öğrenecektir. Sonuç olarak yaşadığımız salgın süreci göstermiştir ki bölgenin ve gölcük ilçemizin bu alanda olan ihtiyacını karşılama düşüncesiyle yola çıktık. Kimya Teknolojisi Alanı yükseköğretime öğrenci yetiştirmek ve Kimya Sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla öğrencilerimize eğitim vereceğiz. 2021- 2022 yılından itibaren okulumuza öğrencilerimizi almaya başlayacağız. Bilim ve Fen’e ilgisi olan araştırmayı deney yapmayı seven öğrencilerimizi Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak aramızda görmekten ve onara bu yoldan rehberlik etmekten mutluluk duyacağız” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.