LASTİK İŞ
ismail

KESİLEN ELEKTRİKLER DURUŞMALARI ENGELLEDİ

Gündem 20.01.2021 - 18:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KESİLEN ELEKTRİKLER DURUŞMALARI ENGELLEDİ

Kocaeli Adliyesinde süren elektrik kesintileri, duruşmaların ertelenmesine sebep oldu.

(İHA) -Kent genelinde 17 Ocak'ta başlayan elektrik kesintisi, Kocaeli Adliyesini de etkiledi. Adliyede 3 gündür zaman zaman kesilen elektrikler, duruşmaları ve vatandaşın işlemlerini aksattı. SEGBİS’e bağlanamayan sanıklar, yakınları ve avukatlar ise duruma tepki gösterdi. Elektrik kesintisi yüzünden duruşmalar ileri bir tarihe ertelendi. Şehrin belirli yerlerinde elektrik kesintisi devam ederken, vatandaşlarda bu durumdan mağdur olduklarını belirtti.
Kocaeli Adliyesinde süren elektrik kesintileri, duruşmaların ertelenmesine sebep oldu.

(İHA) -Kent genelinde 17 Ocak'ta başlayan elektrik kesintisi, Kocaeli Adliyesini de etkiledi. Adliyede 3 gündür zaman zaman kesilen elektrikler, duruşmaları ve vatandaşın işlemlerini aksattı. SEGBİS’e bağlanamayan sanıklar, yakınları ve avukatlar ise duruma tepki gösterdi. Elektrik kesintisi yüzünden duruşmalar ileri bir tarihe ertelendi.
Şehrin belirli yerlerinde elektrik kesintisi devam ederken, vatandaşlarda bu durumdan mağdur olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.