LASTİK İŞ
ismail

KENDİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Gündem 22.04.2021 - 10:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KENDİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Kartepe'de ailevi problemleri olduğu öğrenilen bir şahıs, eline aldığı bıçağı vücuduna saplayarak yaşamına son vermeye çalıştı.

(İHA) - Olay,  Kartepe  Sarısu Mahallesi Petekli Sokak’ta meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesi ile problemleri olan Mehmet P., evinde eline aldığı bıçağı vücuduna sapladı. Olayı gören Mehmet P.’nin aile üyeleri durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bıçağın kalbine çok yakın bir noktaya sağlandığı belirlendi Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mehmet P., sedyeyle evden çıkartılarak ambulansa taşındı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Mehmet P., Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi süren Mehmet P.nin vücuduna sapladığı bıçağın kalbine çok yakın bir noktaya geldiği öğrenildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise evde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kartepe'de ailevi problemleri olduğu öğrenilen bir şahıs, eline aldığı bıçağı vücuduna saplayarak yaşamına son vermeye çalıştı.

(İHA) - Olay,  Kartepe  Sarısu Mahallesi Petekli Sokak’ta meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesi ile problemleri olan Mehmet P., evinde eline aldığı bıçağı vücuduna sapladı. Olayı gören Mehmet P.’nin aile üyeleri durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Bıçağın kalbine çok yakın bir noktaya sağlandığı belirlendi
Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mehmet P., sedyeyle evden çıkartılarak ambulansa taşındı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Mehmet P., Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi süren Mehmet P.nin vücuduna sapladığı bıçağın kalbine çok yakın bir noktaya geldiği öğrenildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise evde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.