LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT ''EV ZİYARETLERİ YAPMAYIN''

Gündem 04.11.2020 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT ''EV ZİYARETLERİ YAPMAYIN''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut koronavisüre karşı vatandaşları uyardı

Kaymakam Karabulut yaptığı çağrıda şunları söyledi "“Değerli Gölcüklü Vatandaşlarımız; İlçemizdeki vakaların önemli bir kısmının  eş,  dost,  akraba ziyareti kaynaklı olduğu tespit edilmiştir. Pandemi sürecinde kesinlikle ev ziyaretinde bulunulmaması,  kamu sağlığı  ve vatandaşlarımızın sağlığı açısından önem arz etmektedir.  Kıymetli vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe  ve temizlik konusunda gösterdikleri  itinayı  ev ziyaretlerinin yapılmaması konusunda göstermelerini  ve Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere uygun olarak davranmaları konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz. "    
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut koronavisüre karşı vatandaşları uyardı

Kaymakam Karabulut yaptığı çağrıda şunları söyledi

"“Değerli Gölcüklü Vatandaşlarımız; İlçemizdeki vakaların önemli bir kısmının  eş,  dost,  akraba ziyareti kaynaklı olduğu tespit edilmiştir. Pandemi sürecinde kesinlikle ev ziyaretinde bulunulmaması,  kamu sağlığı  ve vatandaşlarımızın sağlığı açısından önem arz etmektedir. 
Kıymetli vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe  ve temizlik konusunda gösterdikleri  itinayı  ev ziyaretlerinin yapılmaması konusunda göstermelerini  ve Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere uygun olarak davranmaları konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz. "

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.